Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tagadják az oldalon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják az oldalon a demográfiai problémákból származó férfi párkapcsolati nehézségeket?

Figyelt kérdés

Az incel problémának több oka is van. Azt valamennyire megértem, hogy az okok nagy részét az emberek szeretik eltagadni, mivel a megoldások veszélyeztetnék a fennálló nőcentrikus világrendet.

Viszont a demográfiai probléma nem ilyen. A probléma felvetése nem veszélyezteti az átlagos ember világképét, az egyértelmű megoldás (nőimport) pedig nem bontaná meg a feminista társadalmi rendet, inkább stabilizálná azt.

Ennek ellenére ezt a problémát is szeretik letagadni. Mintha kifejezetten utálnák a heteroszexuális férfiakat.

#blackpill #incel #demographics pill
2021. szept. 29. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
95%
Még annyit hozzátennék, hogy egy csomó egyedülálló nő van. Akik okkal vannak inkább egyedül mint az incelekkel. Ha mégtöbb nő lenne, akkor valami csoda folytán mégiscsak akarnának ezekkel a nyomikkal lenni? Inkább lesznek leszbikusok 😂
2021. szept. 30. 12:31
 42/63 anonim ***** válasza:
11%

"Ne fussanak a plasztik cica bombanő után, hanem elégedjenek meg a sarki kisboltban dolgozó visszafogottabb adottságokkal és lehetőségekkel rendelkező pénztároslánnyal."

Az elképzeléseidből tisztán látszik hogy gőzöd sincs ezekről a dolgokról, a sikertelen férfiakról úgy általában. Nyilván a női nem válogatósságából indulsz ki, viszont a sikertelen férfiak ilyen szintű válogatást nem engedhetnek meg. Áruld már el nekem pl. hogy melyik pénztárosnő az aki nem kell senkinek (korabeli átlagos srácoknak persze) csak mert egyszerű boltos csaj?

Nagyon el vagy te tévedve

2021. szept. 30. 12:35
 43/63 anonim ***** válasza:
Csak szexre? Gyors numerára? Persze, nagy eséllyel arra bármikor akad jelentkező náluk is. Komoly kapcsolatra viszont már jóval kevésbé valószínű.
2021. szept. 30. 12:38
 44/63 A kérdező kommentje:

38: A harmadik világban, ahol egészséges a demográfiai piramis, vannak matcheim. Ezen kívül nemrég smároltam egy szórakozóhelyen egy Dél amerikai lánnyal, szintén egy olyan országból, ahol még sok gyerek születik.

Ebből gondolom szerintem, hogy az én személyes problémámat biztosan megoldaná, mivel amúgy nem nézek ki annyira rosszul.

2021. szept. 30. 12:38
 45/63 A kérdező kommentje:
43: Ha van gyors numera, abból lesz komoly kapcsolat is. Fiatalabb koromban erre is volt példa (amikor még több lány volt a szórakozóhelyen, mivel nem használták a Tindert).
2021. szept. 30. 12:40
 46/63 anonim ***** válasza:

45! Akkor menjen végig rajta a fél város, és majd akad valaki, aki többet is akar? Egy ilyen lány is kellene?

A Tinderre, meg tudod mit mondott a szexuálpszichológia tanárom? Hogy nélküle mi mind szűzen halnánk meg 😂

2021. szept. 30. 12:48
 47/63 anonim ***** válasza:
88%

"A harmadik világban, ahol egészséges a demográfiai piramis, vannak matcheim."

Annak teljesen más az oka. Európába akarnak jönni.

2021. szept. 30. 14:10
 48/63 A kérdező kommentje:
47: Lehetséges. Az ilyen válaszokat szeretem egyébként. Svédországban ugyanakkor már ma is sok ilyen "mixed marriage" van, amik nem mentek tönkre, amikor a nő idejött.
2021. szept. 30. 14:14
 49/63 anonim ***** válasza:
95%

És előtte azok a férfiak sikertelenek voltak a helyi nőknél?

Egyáltalán honnan szeded ezeket az információkat?

2021. szept. 30. 14:20
 50/63 anonim ***** válasza:
88%

"Svédországban ugyanakkor már ma is "

Bizonyíték?

2021. szept. 30. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!