Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tagadják az oldalon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják az oldalon a demográfiai problémákból származó férfi párkapcsolati nehézségeket?

Figyelt kérdés

Az incel problémának több oka is van. Azt valamennyire megértem, hogy az okok nagy részét az emberek szeretik eltagadni, mivel a megoldások veszélyeztetnék a fennálló nőcentrikus világrendet.

Viszont a demográfiai probléma nem ilyen. A probléma felvetése nem veszélyezteti az átlagos ember világképét, az egyértelmű megoldás (nőimport) pedig nem bontaná meg a feminista társadalmi rendet, inkább stabilizálná azt.

Ennek ellenére ezt a problémát is szeretik letagadni. Mintha kifejezetten utálnák a heteroszexuális férfiakat.

#blackpill #incel #demographics pill
2021. szept. 29. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

Részlet a cikkből:

"Így például a 0–5 éves korcsoportban 947 leány jutott 1000 fiúra, a 6–49 évesek esetében pedig 954." - Ha a 40 fölöttieket nem vesszük, még rosszabb a helyzet.

Azt is látni kell, hogy folyamatosan tartózkodik itt pár nyugati szexturista, mivel a probléma európai szintű.

A korfából meg látszik, hogy az idősebbek többen vannak.

"Mert ha így gondolkozol, akkor a legjobb megoldás a férfitöbblet csökkentésére, hogy megölöd magad.":

Nyilván ez viszont túlzás, de a múltban a háborúk működtek.

2021. szept. 29. 20:19
 12/63 anonim ***** válasza:
97%

Nem túlzás.

Egyébként meg nem kell válogatni, idősebb nőt is lehet választani.

2021. szept. 29. 20:21
 13/63 anonim ***** válasza:
85%
Akkor kérdező, tőled kérdezem meg, hogy az alábbi jelenség miért lehet! Rengeteg szép, normális lány van a környezetemben, aki szingli. Aki viszont férfiként néz ki jól és viszonylag normális, mind elkelt már. Hogy is van ez?
2021. szept. 29. 20:22
 14/63 A kérdező kommentje:
13: Szép megfigyelés. Nyilván a demográfia nem az egyedüli ok és nem is a legnagyobb probléma szerintem.
2021. szept. 29. 20:26
 15/63 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Kevesebb, mint 5%-os különbség van a nemek között. Ez még a társadalomtudományok szintjén sem jelent szignifikáns különbséget. Soha nem lehet sehol tűpontosan 50,0%-50,0%. Itt is vannak külföldiek, és külföldön is vannak magyarok. Majdnem ugyanolyan arányban. Nincs jelentősége. El kéne felejteni a folyamatos mások hibáztatását, ezt nevezik egyéni szociális problémának. Neked kell megoldani a saját problémádat, más nem fogja.
2021. szept. 29. 20:29
 16/63 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a "problémát" nem letagadni, hanem eltúlozni, felnagyítani, démonizálni és elferdíteni szeretik a hozzád hasonló emberek, kérdező.
2021. szept. 29. 20:36
 17/63 anonim ***** válasza:
88%

Most nézted meg a Szolgálólány meséit vagy mi?

Egy a nő is ember s nem rabszolga import áru

Attól még ha több nő lenne nem kell minden hülye génjeit örökíteni.

2021. szept. 29. 20:37
 18/63 A kérdező kommentje:

"Kevesebb, mint 5%-os különbség van a nemek között.":

A külföldi szexturistákkal együtt ennél jóval magasabb lehet a szám. A magyarok külföldön nem számítanak, mivel azokra ott nem mennek a nők úgy.

"Nincs jelentősége":

A női korpreferenciából származó férfitöbbletnek biztosan van. Ettől függetlenül lehet róla vitatkozni, hogy mi okozza a problémát, viszont maga a probléma biztosan létezik és a nőimport egy jó megoldás lehet rá.

"El kéne felejteni a folyamatos mások hibáztatását, ezt nevezik egyéni szociális problémának.":

Nem az. Egy feminista társadalomban bármilyen seb a nők és férfiak közötti egyenlőségen társadalmi probléma.

2021. szept. 29. 20:44
 19/63 anonim ***** válasza:
18%

13: Ez nagyon relatív. Sok nő nyilván női szemmel szép mert vékony. Férfiként a vékonyság nekem nem egyenlő a szépséggel egy nőben.

Én a környezetemben olyan nőket látok szingliként akik se nem szépek, se nem mentálisan épek (vagy egyáltalán nem a saját szintjén keresgél pl gazdag vállalkozókról álmodozik, stb.)

2021. szept. 29. 20:44
 20/63 anonim ***** válasza:
97%

Akkor azoknak a nőknek is, akik nem találnak párt, mert “nincsenek normális pasik”, importáljunk idegen férfiakat? Vagy az más? Mert azok a nők pl lehetnének az incelekkel, csak ők inkább vannak így egyedül, mint velük😂 ez sokat elmond rólatok.

Én pl egyedülálló 22 éves egyetemista nő vagyok. Mindjárt elkezdem hibáztatni a világot, mert nincs párom. Akkor az lenne az első válaszod, hogy miért nem adom lentebb az igényeimet, egy csomó egyedülálló korombeli van. Akkor az én problémám nem lenne komolyan véve a részedről. Nekem kéne megoldanom. Vagy tényleg lentebb adni az igényeket, máshol keresni, változtatni a külsőmön, stb. És ez így is lenne rendjén. És ez szerinted is tök oké lenne. Akkor változik meg a véleményed, ha magadról van szó. Akkor a világ oldja meg helyetted a saját problémádat. Csak egy bibi. A világot nem érdekli, hogy nem jutsz ingyen nőhöz.

Azt meg fogd fel, hogy nem én mondom, hogy az 5% nem szignifikáns, hanem a társ.tudományok. Amúgy ha meg is valósulna a tökéletes 50-50 felállás, neked akkor sem lenne nőd, de arra is találnál magyarázatot, hogy ki a hibás (és sosem te).

2021. szept. 29. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!