Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják az oldalon a demográfiai problémákból származó férfi párkapcsolati nehézségeket?
Az incel problémának több oka is van. Azt valamennyire megértem, hogy az okok nagy részét az emberek szeretik eltagadni, mivel a megoldások veszélyeztetnék a fennálló nőcentrikus világrendet.
Viszont a demográfiai probléma nem ilyen. A probléma felvetése nem veszélyezteti az átlagos ember világképét, az egyértelmű megoldás (nőimport) pedig nem bontaná meg a feminista társadalmi rendet, inkább stabilizálná azt.
Ennek ellenére ezt a problémát is szeretik letagadni. Mintha kifejezetten utálnák a heteroszexuális férfiakat.
Csomó férfinak van csaja, igen az alacsony keresetűeknek is. Attól, hogy nem tudjátok magatokra vonni az olyan nők figyelmét, akikkel amúgy egy kategóriában lennétek az kinek a hibája?
Mert csomó embert ismerek, és néha olyan férfiakat látok több éves kapcsolatban, hogy én is csak nézek. De, ők nyilván feltudják kelteni a nők érdeklődését pénz, chad állkapocs meg vadászszem nélkül.
Apropó, 24 vagyok mielőtt azzal jönnél hogy ezek a tinder előtti világban ismerkedtek meg.
Ha nem számoljuk a kapcsolatban állókat, akkor nagyobb a kölönbség (extrém példa, van 95 nő és 100 férfi, ha 94 nő kapcsolatban van 94 férfival, akkor a maradék 6 pasira csak 1 nő jut). Plusz a férfiak részéről kb a 18-50-es korosztály hajt a 18-40-es nőkre, miközben a 40 feletti egyedülálló nők nem érdekelnek senkit, mert gyerekük van, vagy ők maguk sem vágynak kapcsolatra. De ezzel együtt sem gondolnám, hogy 10%-nál nagyobb lenne a különbség. Neked csak a szingli férfiak 10%-nál kellene többet felmutatnod. Ja hogy az már erőfeszítést kívánna.
Szerintem amúgy a megoldás nem a nőimport lenne, hanem hogy legyen több homoszexuális férfi :).
Amíg vannak szingli nők, és bőven vannak, addig nem ez az ok.
"Ezért nem elég a demográfiai problémát megoldani, de ettől függetlenül enyhítene a helyzeten."
És mégis mit? Utaljanak neked ki nőt? Egyedül te magad tehetsz arról, hogy senkinek nem kellesz.
34#
"Szerintem amúgy a megoldás nem a nőimport lenne, hanem hogy legyen több homoszexuális férfi"
Szerintem meg dugasd magad análba te magadat, minthogy ezt ajánlgassad másoknak!
Hamár szájba nem lesz neked elég, ajánlom neked a s.ggből szajba opciót, aztán utána magyarázd meg másnak hogy milyen szexuális identitást vegyen fel megoldásként!
A nőimport egy teljesen önkéntes alapú ötlet a migráció kihasználására, míg a te ötleted mások nyilvanvaló meggyalázására tett kísérlet. De ne aggódj, előbb gyaláznak meg téged minthogy bárki is komolyan vegye a tanácsod
Ez puszta piac
Ha a női oldalon bővül a kereslet, akkor a férfioldalon automatikusan nő mindenki értéke
Ahogy most a nők értéke van elszállva, úgy nőne a férfiaké amint javulnának az arányok
És ezt ki lehetne használni, az incelek jelentős része eltűnne amint az arányok megfordulnának
Csak ezt sosem ismernétek be, de mit számít ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!