Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tagadják az oldalon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják az oldalon a demográfiai problémákból származó férfi párkapcsolati nehézségeket?

Figyelt kérdés

Az incel problémának több oka is van. Azt valamennyire megértem, hogy az okok nagy részét az emberek szeretik eltagadni, mivel a megoldások veszélyeztetnék a fennálló nőcentrikus világrendet.

Viszont a demográfiai probléma nem ilyen. A probléma felvetése nem veszélyezteti az átlagos ember világképét, az egyértelmű megoldás (nőimport) pedig nem bontaná meg a feminista társadalmi rendet, inkább stabilizálná azt.

Ennek ellenére ezt a problémát is szeretik letagadni. Mintha kifejezetten utálnák a heteroszexuális férfiakat.

#blackpill #incel #demographics pill
2021. szept. 29. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
87%
19, pont fordítva vettem észre. A férfiaknak a vékony = szép. Olyan lófejű, agresszív, cigányos lányoknak van barátjuk, hogy nem igaz. Csodaszép vékonyak mind. Ha végignézel itt kérdéseket, férfiak többségének a nő maga az "alak".
2021. szept. 29. 20:58
 22/63 A kérdező kommentje:
Miért tagadják? Nem értem.
2021. szept. 29. 21:01
 23/63 anonim ***** válasza:
5%
Hiába a lepontozás, akinek pénze van, annak van nője.
2021. szept. 29. 21:02
 24/63 A kérdező kommentje:
Nekem van pénzem és nincs nőm. A szomorú, hogy korábban azt hittem, a pénztől majd lesz.
2021. szept. 29. 21:06
 25/63 anonim ***** válasza:
3%
24: Persze, mert azt hiszik az emberek, hogy ha "változtatok magamon, lesz pénz, izom, akármikutyafüle" akkor majd vonzóbb lesz. Nem lesz. A vonzalom vagy van, vagy nincs sajnos. Ezt a kettőnk példája alátámasztja. Neked van pénzed és nem lettél tőle vonzóbb, én sok évet "gyúrtam" és nem lettem vonzóbb az izmoktól. Jellemre fogni sem igazán tudnám, mivel barátaim vannak (nők között is), csak egyebet nem akart soha tőlem senki. Arcra mondjuk ronda vagyok, az tény.
2021. szept. 29. 21:11
 26/63 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem tagadnák, mi lenne? Lenne nőd?
2021. szept. 29. 21:14
 27/63 anonim ***** válasza:
9%

Amikor azt írjátok, hogy "Van pízem mégsincsen nőm." az mit jelent?

Mert havi 350 nem pénz. És a számlán lévő 12M-sem.

Villantani kell. NEM, nem elszórni baromságokra, hanem mutatni valamit belőle. Öltöny, kocsi, lakás. Na ezt jelenti a PÉNZ. Nem a fizu a számlára, meg a gyúrós por.

2021. szept. 29. 21:21
 28/63 anonim ***** válasza:
81%

Az idősebb hölgyeknek valóban okozhat ez problémát, de fiatalabb korosztályban nem.

Nem amiatt a 3% miatt nincs nőtök.

2021. szept. 29. 21:21
 29/63 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodtan el lehet felejteni a "a külföldi szexturistákat". Nem azért nincs nőtök. Mellesleg tavaly nem volt turizmus. Sikerült becsajoznod?
2021. szept. 29. 21:25
 30/63 anonim ***** válasza:
97%

29.-re.

Erre gondolom az a válaszuk, hogy elvitték külföldre a nőket a nyugati pasik.

2021. szept. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!