Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rasszistázzák le azokat a férfiakat, akik csak az azonos neműeket távolítanák el az országból jó okkal?
Tudom, hogy egyszerű az ember, de a rasszista definíciója az lenne, aki a rasszt ellenzi. Nekem nincs bajom a néger vagy ázsiai lányokkal, a cigány lányokkal sem, ha nem alvilági gettószökevények, viszont be kell látni, hogy egyre súlyosabb férfitöbblet alakul ki, ami önmagában is súlyos problémákat fog előidézni, de a bevándorlással együtt - ahol aztán tényleg a migránsok 90%-a férfi a maradék nő meg családos vagy otthon van párja - nagyon rossz irányba haladnak a nyugati országok.
A nőkben a hódító hadjáratok miatt egyébként is benne van az a gén, hogy behódoljanak az eltérő rassznak, mert az évmilliók során ki lettek irtva az ellenálló génkészletet hordozó nők.
Most meg dupla veszteség, mivel régen bárki is igázott le, legyen az római, viking, tatár vagy török, azok rátermett, életképes emberek voltak. Győztek, ezért elnyerték a nőket. Barbár szokás, de az evolúcióval összhangban volt.
Most meg a migránsok civil szervezetek pénzén jönnek és teherbe ejtenek rengeteg nyugati nőt, akiknek van annyi pénze, hogy akár meghatározó influencer figura is lehet a gyerekekből.
Semmi rasszizmus nincs benne, a bőrszín lényegtelen. Az ellen emelünk szót, hogy idegen országból érkező férfiak a mi vérrel-verítékkel teli munkánkkal megfizetett adóforintjainkból vannak eltartva és még a nők is hozzájuk húznak.
És tudom, ha az utolsó lennék egy lakatlan szigeten... Nem érdekel. Ne a személyemet támadjátok! Amit írtam, azzal vitatkozzatok!
Köszi!
"Bárhol körülnézek, mindenki megtalálta a párját nemtől függetlenül. Aki meg nem, az olyan is."
Köszi jól esik, kedves vagy
Simogatják a lelkemet a szavaid
Aki megtalálja az sokszor pont olyan is: selejt
Aki meg nem azok között sok értékes embert is találtam (magamat leszámítva persze)
Akkor talán magasak az elvárásaid a saját szintedhez képest. Nekem sok házas ismerősöm/barátom van és mindegyik értékes ember. Azok is, akik diplomásak és azok is, akik "csak" gyárban dolgoznak.
És a párjuk sem selejt. Ezért is mondtam, hogy nálatok nem kis baj lehet a toronyban minden téren.
23#
Nem azt mondtam mindenki selejt akinek párja van
Azt mondom hogy rengeteg a selejt azok között (is) akiknek párja van
Azért érzed a különbséget?
Itt még mindig szabadon véleményezhetek bárkit
Pont mint ti az inceleket
Mondhatni alapjog a Gyk-n
#7: "Amikor már egy fél analfabéta, nyelvet nem beszélő, muszlim világban vagy afrikai gettóban szocializálódott migránsban is komoly konkurenciát látsz, ott baj van haver..."
Az a szomorú, hogy egyre több nő csinálja azt, amit régen azok a patriarchák, akik miatt elítélik az egész régi rendszert.
Történetesen régen a 60 éves földesúr vette feleségül a 13 éves félanalfabéta jobbágylányt mert friss, hamvas teste volt és win-win, mert neki pénze, hatalma, befolyása volt, a lánynak meg kitörési lehetőséget jelentett, ha volt gyomra hozzá.
Most ugyanez van fordítva. Az emancipált Szex és New Yorkon szocializálódott modern nagyvárosi nőnek mindene megvan, pénz nem számít, viszont megszokta, hogy a lábai előtt hever mindenki, a munkájában is ő a kíméletlen boss, úgy gondolja, hogy mivel nő, neki többszörösen határozottnak kell lennie.
És van a félanalfabéta migráns, ami a te férfi szemedben lehet, hogy ez, a nő szemében viszont valami egészen más... Kreol bőrű, dús hajú (a kreolok ritkán kopaszodnak), barna szemű (ha nem valami Szellő Pistás égszínkék szemed van, akkor a barna a nyerő a nőknél) markáns arccsontozatú (a kreoloknál ez jellemző akkor is, ha kis 150 centis mediterrán kebabosok) fiatal férfiak, akik megedződtek a dzsihádban, ráadásul úgy tekintenek a fehér nőkre, mint megmentőjükre. Az, hogy titkon emberszámba nem veszik őket, már lényegtelen.
Ez nem újkeletű dolog egyébként, régen is ezért nem szívlelte a ház ura, hogy a vándor az istállóban szálljon meg, míg a ház asszonya meggyőzte, hogy szegény így meg úgy, aztán a tehenek mellett dugtak egy nagyot.
#16: "Ennyire volt ezzel "toleráns" a magyar társadalom. Nem nagyon kísérelték meg. A nőrablás más kérdés vagy ha megszökött a nő a törökkel, de ez sem volt azért jellemző.
Később, mondjuk a szovjet katonák erőszakosságait meg remélem nem neveznéd úgy, hogy "elnyerték" a nőket, mert gyomorforgató."
Ebből is látszik, hogy régen még félték Istent az emberek, ma meg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek.
Azokban az időkben nem fordult elő, hogy tizenéves lányok több pasit leszopnak meg buli vécéjében dugatják magukat, nem volt "alap", hogy egyetemistaként ki kell élni magad és érezd kevesebbnek magad, ha nem tetted és így tovább...
Tudod a gének benne vannak az emberekben, csak ezt régen elnyomták, ma meg felszabadult minden. Csak ez nem annyira jó, mint amennyire harsogják...
#22: Engedd el, ne húzd fel magad rajta. Az ilyeneknek szívből kívánom egyébként, hogy lányos apukák/anyukák legyenek és ejtse teherbe a szemük fényét egy 30 éves heroninista etnikai kisebbség nagypapa, akinek van 8 másik gyereke, tehát még Orbán Viktortól meg Dajcs Tomitól is rátermettebb.
Nem beszélve Nicola Tesláról vagy Isaac Newtonról, akik szűzen haltak meg... Ők nyilvánvalóan selejtek.
(Persze már látom az ellenérvet. Ha van PhD doktorid, akkor felmentést kapsz az evolúciós selejtség alól, illetve ha bigott vallásos lányokat (akik nem mennek abortuszra) sorozaterőszakoló elmebeteg vagy, akkor a másik oldalon képezel kivételt...
Szeretnék ilyen egyszerű világképpel rendelkezni, mint ezek az emberek, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!