Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rasszistázzák le azokat a férfiakat, akik csak az azonos neműeket távolítanák el az országból jó okkal?
Tudom, hogy egyszerű az ember, de a rasszista definíciója az lenne, aki a rasszt ellenzi. Nekem nincs bajom a néger vagy ázsiai lányokkal, a cigány lányokkal sem, ha nem alvilági gettószökevények, viszont be kell látni, hogy egyre súlyosabb férfitöbblet alakul ki, ami önmagában is súlyos problémákat fog előidézni, de a bevándorlással együtt - ahol aztán tényleg a migránsok 90%-a férfi a maradék nő meg családos vagy otthon van párja - nagyon rossz irányba haladnak a nyugati országok.
A nőkben a hódító hadjáratok miatt egyébként is benne van az a gén, hogy behódoljanak az eltérő rassznak, mert az évmilliók során ki lettek irtva az ellenálló génkészletet hordozó nők.
Most meg dupla veszteség, mivel régen bárki is igázott le, legyen az római, viking, tatár vagy török, azok rátermett, életképes emberek voltak. Győztek, ezért elnyerték a nőket. Barbár szokás, de az evolúcióval összhangban volt.
Most meg a migránsok civil szervezetek pénzén jönnek és teherbe ejtenek rengeteg nyugati nőt, akiknek van annyi pénze, hogy akár meghatározó influencer figura is lehet a gyerekekből.
Semmi rasszizmus nincs benne, a bőrszín lényegtelen. Az ellen emelünk szót, hogy idegen országból érkező férfiak a mi vérrel-verítékkel teli munkánkkal megfizetett adóforintjainkból vannak eltartva és még a nők is hozzájuk húznak.
És tudom, ha az utolsó lennék egy lakatlan szigeten... Nem érdekel. Ne a személyemet támadjátok! Amit írtam, azzal vitatkozzatok!
Köszi!
"A nőkben a hódító hadjáratok miatt egyébként is benne van az a gén, hogy behódoljanak az eltérő rassznak, mert az évmilliók során ki lettek irtva az ellenálló génkészletet hordozó nők."
Hát akkor megvan a megoldás mester. Költözz ki Ázsiába, vagy Afrikába.
2.-nál a pont!!!
Sanszos, hogy ilyen csóró bölcsész - büfé szakos srác, aki itt cenzor, és ki van neki adva, hogy pörgesse az oldalt a reklámok miatt, mert másképp előkerül az ostor és az öklözőzsír.
Én a hozzád hasonló, folyamatosan vinnyogó selejteket távolítanám el. Minden ismerősömnek/barátomnak/haveromnak van barátnője vagy felesége és nem csak azoknak, akiknek havi 1 millás keresetük van.
El kéne fogadnod, hogy a természet igazságos, ha nem találsz magadnak párt, akkor az azért van, hogy ne tudd továbbszaporítani a szar génjeidet. Az állatvilágban sem szaporodik minden állat.
Te valami szerencsétlen kis nyomi lehetsz, akinek akkor sem jutna nő, ha 3x annyian lennének mint a férfiak.
Génekre, evolúcióra hivatkozva raksz össze egy elmebeteg elméletet, de komoly esélyt látok rá, hogy még gimiben sem értetted a biológiát.
Nevetséges:)
"Most meg dupla veszteség, mivel régen bárki is igázott le, legyen az római, viking, tatár vagy török, azok rátermett, életképes emberek voltak. Győztek, ezért elnyerték a nőket. Barbár szokás, de az evolúcióval összhangban volt."
Aha. A törileckéhez annyit azért hozzászólnék (szakmai ártalom, elnézést), hogy a török hódoltság idején azt a magyar nőt, akit együtt láttak törökkel, vagy ne talán hozzá akart volna menni egyhez, azt törökösség vádja miatt sok helyen kivégezték elég durva módszerekkel. Férfiak esetében a törökösség vádjakor sok helyen odaszögeltek egy turbán a bűnös fejéhez, megszégyenítésképpen. Ennyire volt ezzel "toleráns" a magyar társadalom. Nem nagyon kísérelték meg. A nőrablás más kérdés vagy ha megszökött a nő a törökkel, de ez sem volt azért jellemző.
Később, mondjuk a szovjet katonák erőszakosságait meg remélem nem neveznéd úgy, hogy "elnyerték" a nőket, mert gyomorforgató.
14#
Hát elnézve az országban miféle selejt emberek tömegei szaporodnak, ezt inkább bóknak veszem incelként, köszi!
Klasszisokkal vagyok több mint a szaporodó tömegek átlaga.
Gyanítom hogy ez az itteni incelek többségére is igaz
17! Ne vedd bóknak, aki nem talál magának párt, az selejtes. Vagy agyilag vagy kinézetileg (a kérdező nyilván mindkét értelemben az).
Bárhol körülnézek, mindenki megtalálta a párját nemtől függetlenül. Aki meg nem, az olyan is.
Nem mellesleg én óvatosan bánnék a szaporodás boncolgatásával, mert feltételezem a szüleid sem gondolták anno, hogy az lesz belőled ami. Nekik sem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!