Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy elismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy elismert modell lánynak? Mennyire zavarna titeket ez a szakma?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 21:30
1 2
 11/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
80%
Hú, de nem leszek népszerű... Modellel SEMMIKÉPPEN nem jönnék össze (szerencsé(nk)re ez a veszély sem engem, sem tetszőleges modellt nem fenyegeti 😆😆😆😆😆). Valahol már említettem, elmondom megint: Nem vagyok hajlandó az ügynökségével csatázni, hogy néha-néha láthassam is. És nem vagyok hajlandó restrikciók között élni az életemet, csak mert szívem hölgye nem ihat meg kb semmi alkoholt, meg nem jöhet velem el egy jót túrázni (nehogy megégjen a napon, meg véletlenül meg találja horzsolni magát), vagy egy jót bulizni. Van, hogy temetésről elrángatják a modellt, mert munka van. Az evés kérdéskörét már meg sem említem... Exmodell ismerősöm sokat mesélt, de legalábbis eleget ahhoz, hogy ne akarjak egy ilyen helyzetbe belemenni... Mindenki úgy cs*szi el az életét ahogy akarja - én nem teszem.
2021. szept. 28. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#11: Ezek nem mindegyike feltétlen valós félelem. Túrázni miért ne mehetne? Vannak naptejek. És nem minden modell fogyókúrázik. Én mondjuk nem vagyok modell, de jó étvágy és semmi fogyókúra mellett is vékony vagyok.
2021. szept. 28. 23:00
 13/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
12: Azért, mert lehorzsolhatja magát, mert fáradt lesz a fotózás előtt, meg még amit a nagyságos ténsurak kitalálnak. Hány sztorit hallottam anno... Jó neked, hogy nem hízol - sajnos nem mindenki ilyen. :((( Mit ér az élvezet, ha kb még magánéleted sincsen (paparazzik, zaklatók, etc)? Neeeem. Van aki nem ezekben méri az életet - nem is kárhoztatom őket a preferenciáik miatt. Nekem viszont MINDEZ nem fér bele. Az, hogy valakivel "presztízs" együtt lenni, az szvsz önmagában édeskevés egy teljes értékű párkapcsolathoz. Nekem legalábbis kevés.
2021. szept. 28. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek tancos baratunkkal.

Egy sikeres, keresett modell elete nem osszeegyeztetheto egy atlagember eletevel. Valoszinuleg tobbet latnam fotokon, mint eloben, hiszen en nem tehetnem meg, hogy hopp kiruccanjak az aktualis fotozas helyszinere.

Mondjuk ket munka kozott van 3 szabadnapja, de ugy, hogy az egyik befejezodott Thaifoldon, a masik meg kezdodik majd Chileben. Oke, akkor lehetne 3 nap egyutt, ha en kimegyek Thaifoldre, mert annak nincs ertelme, hogy o jon, 2*10+ oras repuloutat lenyomva hulla faradtan az aztan nagy talalkozo lenne.

Egy atlag dolgozo ember sokszor nem tud kivenni ad-hoc jelleggel szabadsagokat, es meg ha ki tudna, akkor is a repjegyek nem olcsok, foleg nem roviddel az utazas elott vasarolva.

A tobbi emlitett szabalyrol mar nem is beszelve, eves, ivas, milyen ruhakbanmutatkozhat, milyen ettermekbe mehet, a sajto zaklatasa ami meg a civil partner csaladtagjait is erintheti...kosz nem :D

Ahogy leirtak: oke, szep, de ha nem lathatom, akkor mi ertelme van? :D

2021. szept. 29. 07:49
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
ez cuki. szerintem a modell nő ad NEKED egy esélyt és nem te neki
2021. szept. 29. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha minden nap főtt étellel vár haza,
2021. szept. 29. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!