Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért bántja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért bántja a szemét ha egy férfi válogathat a nők közt?

Figyelt kérdés
Az a bajuk h nem ők vannak kiválasztva?
2021. szept. 28. 09:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem bántja senki szemét, válogass nyugodtan.

Bááár, ha tudsz válogatni, akkor helyes vagy, ha helyes vagy, Chad vagy, ha Chad vagy, az inceleknek mindenféle bajuk van veled, de csapd le a szerencsétleneket, ne zavarjanak.

2021. szept. 28. 10:28
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

"Mert sok nő bexopta ezt a "Neked jár!", "Mert megérdemled!", "Te is különleges vagy!" maszlagot. És azt hiszik, hogy olyan különlegesek, hogy válogathatnak, miközben a örülniük kéne, hogy valaki szóba áll velük."

Hát, én nem beszoptam, hanem így is van. :D Mondjuk engem nem is zavar, hogy válogatnak a férfiak, és is válogattam nem is kicsit, és kifejezetten megtisztelő volt, ha egy válogatós férfi nekem udvarolt (azért a múlt idő, mert már 8 éve van párom).

A válaszodnak meg semmi más célja nincs, mintsem gyűlölködés a nőkre.

Gyanítom, hogy te nem teheted meg, hogy válogass. :)

2021. szept. 28. 10:29
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Én örülök neki, ha valaki válogat és nem a méltóságát vesztve csüng az első nőneműn, akitől minimális figyelmet kap.
2021. szept. 28. 10:31
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Emberek sokasága szereti nézegetni irigykedve gazdagok, szépek és híresek életét, akik válogathatnak - mindegy, hogy nők vagy férfiak. Egész iparágak épülnek erre. Kizárt dolog, hogy te még nem sóhajtottál fel magadban, hogy egy színésznek vagy politikusnak miért van jobb élete, amikor te is vagy annyira érdemes rá. Na hát ugyanezért. Nem hiszem, hogy nagyobb arányban irigykednének a nők egy Don Juanra azért, hogy miért nem inkább őket választja, mint a férfiak, hogy ők miért nem válogathatnak :D Plusz a világon sok olyan van, akit meg nem is érdekel a téma, mert pl. aszexuálisok vagy épp elég szerelmes másba. Nem mindenkinek a párválasztás és szex körül forog az élete - ők más szempontok szerint irigykednek, pl. a lottó ötösre vagy egy sportteljesítményre vagy hogy a főnök miért a legbunkóbb munkatársnak adott kinevezést. Megint mások még arra is tudnak irigykedni, aki annyira önzetlen és kedves, amilyenek ők sosem tudnának lenni. Vagy akár mindez egyszerre :)
2021. szept. 28. 11:02
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Mit törődsz vele hogy bántja hogy nem őt választottad? Legyél boldog azzal akire a választásod esett.
2021. szept. 28. 11:08
 16/29 anonim ***** válasza:
2%
10# megjött a gyakori kommandó...
2021. szept. 28. 11:37
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

A 'Nők' aszongya. A férfiakra bezzeg milyen jó, hogy ez sosem volt igaz.

Azért nem kell tiltani őket mert finom úriemberek, nem zaklatnak, nem anyáznak ha elutasítjuk őket, nem kell rendórséget bevonni, mert olyan kompromisszum készek ugye?

2021. szept. 28. 11:51
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Miért, bántja?
2021. szept. 28. 12:23
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Felőlem válogathat, én is azt teszem.
2021. szept. 28. 12:29
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
El fog keseríteni, de a nők nem gondolnak annyit rád, mint te rájuk. Ezek a kérdések mindig egy vágyat kezelnek tényként, és kérdeznek rá, pedig neked pont az fáj, hogy senkit nem érdekelsz.
2021. szept. 28. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!