Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért bántja a szemét ha egy férfi válogathat a nők közt?
Nem bántja senki szemét, válogass nyugodtan.
Bááár, ha tudsz válogatni, akkor helyes vagy, ha helyes vagy, Chad vagy, ha Chad vagy, az inceleknek mindenféle bajuk van veled, de csapd le a szerencsétleneket, ne zavarjanak.
"Mert sok nő bexopta ezt a "Neked jár!", "Mert megérdemled!", "Te is különleges vagy!" maszlagot. És azt hiszik, hogy olyan különlegesek, hogy válogathatnak, miközben a örülniük kéne, hogy valaki szóba áll velük."
Hát, én nem beszoptam, hanem így is van. :D Mondjuk engem nem is zavar, hogy válogatnak a férfiak, és is válogattam nem is kicsit, és kifejezetten megtisztelő volt, ha egy válogatós férfi nekem udvarolt (azért a múlt idő, mert már 8 éve van párom).
A válaszodnak meg semmi más célja nincs, mintsem gyűlölködés a nőkre.
Gyanítom, hogy te nem teheted meg, hogy válogass. :)
A 'Nők' aszongya. A férfiakra bezzeg milyen jó, hogy ez sosem volt igaz.
Azért nem kell tiltani őket mert finom úriemberek, nem zaklatnak, nem anyáznak ha elutasítjuk őket, nem kell rendórséget bevonni, mert olyan kompromisszum készek ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!