Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már más 30-40 közötti férfiakról akik tanultak, jó megjelenésűek, rendezett körülmények között élnek és mégse találnak évek óta párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki hasonló cipőben evez 35F vagyok fővárosi, önállóan élek, dolgozok, tanultam, mozgok, tehát nem vagyok 'lecsúszva', káros szenvedélyektől is mentes vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Vannak mások is hasonló cipőben?2021. szept. 26. 09:58
51/57 anonim válasza:
44
Eléggé passzív agresszív az írásod. Ilyen "nővel" akkor se állnék össze, ha az lenne az egyetlen a világon. Aztán még ő korholja le a kérdezőt a nem játszol kijelentéséért...
52/57 anonim válasza:
50 azok a nök milyen értéket kívépviselnek?
54/57 anonim válasza:
44
Ha vki egy ártatlan kérdésre így reagál az mit művelne egy kapcsolatban?
Kérdésem költői.
55/57 anonim válasza:
Kérdező, ne hagyd magad. Te is érsz annyit hanem többet mint a nők.
56/57 A kérdező kommentje:
Nem hagyom magam köszi ... biztos megtalálom az unikornist :). Csak g nehéz :)
2021. szept. 29. 13:50
57/57 anonim válasza:
52
"Azok a nők" példaként lettek megemlítve,hogy nem csak a férfiak ,de a nők között is akadnak ebben a korosztályban tanult, jó megjelenésű, rendezett körülmények között élő szinglik és a fő okot emeltem ki ami amiatt a kérdező nem talál rájuk.
Az ,hogy közülük ki milyen értéket képvisel irreleváns.
Egy válasz volt. Nem javaslat arra ,hogy megismerje őket.
Szerintem ti ketten haverkodjatok össze és hagyjátok inkább"az ilye nőket".
Mindenki jobban jár.
🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!