Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már más 30-40 közötti férfiakról akik tanultak, jó megjelenésűek, rendezett körülmények között élnek és mégse találnak évek óta párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki hasonló cipőben evez 35F vagyok fővárosi, önállóan élek, dolgozok, tanultam, mozgok, tehát nem vagyok 'lecsúszva', káros szenvedélyektől is mentes vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Vannak mások is hasonló cipőben?2021. szept. 26. 09:58
41/57 anonim válasza:
Az a baj, hogy kétségbeesett vagy, és amit leírsz, az normális embernél alap, meg sem kell említeni.
42/57 A kérdező kommentje:
35 Budapest de a kérdésben benne és te ?
2021. szept. 28. 14:57
43/57 anonim válasza:
42
A nőnek írtam. Csávó vagyok.
44/57 anonim válasza:
Óriási. Én vagyok "a nő". És budapesti vagyok. De miért írtál nekem? Mi az ok? Hogy épp nincs senkim? Rég elmúltam negyven.
45/57 A kérdező kommentje:
akkor nem játszol
2021. szept. 28. 16:34
47/57 anonim válasza:
Nem is kívánok fiatalabbaknál játszani. Én egy véleményt írtam. Választ. Nem ismerkedni jöttem ide.
48/57 anonim válasza:
Istenem 😅
"Akkor nem játszol"
A válaszod stílusából azért sok dologra lehet következtetni veled kapcsolatban,már ne is haragudj.
Azt nem írtad , hogy csak a megjelölt korosztályba tartozó nőktől vársz választ.
Én ugyan "játszhatnék" de kösz, nem.
Viszont meglepően sok szingli nőt ismerek a korosztályomból (32) ,akik nem az isten lábát fogták meg hanem az ördögét.
van akinek ez nem csak az ismerkedéstől vette el a kedvét de a gyerekvállalástól is.
Persze akad köztük olyan aki pl munkahely váltás után az új helyen megismerte azt aki visszaadta a kedvét de a legtöbbnek olyan szinten szétcs*eszte az önbizalmát,idegrendszerét az ex ,hogy inkább egyedül marad, mert úgy nem bánthatják.
49/57 A kérdező kommentje:
48as bemutatsz valamelyiknek?
2021. szept. 29. 03:37
50/57 anonim válasza:
49 Miért tenné? Milyen értéket képviselsz TE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!