Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hallottatok már más 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már más 30-40 közötti férfiakról akik tanultak, jó megjelenésűek, rendezett körülmények között élnek és mégse találnak évek óta párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki hasonló cipőben evez 35F vagyok fővárosi, önállóan élek, dolgozok, tanultam, mozgok, tehát nem vagyok 'lecsúszva', káros szenvedélyektől is mentes vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Vannak mások is hasonló cipőben?

2021. szept. 26. 09:58
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
13%

#6 vagyok és #7-nek:

Nemcsak Tinderen keresek, de azért szerintem 33 évesen az ember már kiöregedett az egyetemi bulikból vagy egyéb táncos helyekről. A kevés kulturált helyen pedig szingli lányból nem sok van. A kondi sem a legjobb terep ismerkedésre. Más opció pedig nem jut eszembe.

Az exem is Bpi volt, de nem akarok megint 1-2 évet elb.xni az életemből egy távkapcsolatra.

Költözni szintén nem akarok, mert az nekem kb. -40% bevételt jelentene ill. Bp-hez kb. 500-600 millió kellene, hogy hasonló színvonalon (ingatlan és eljutási idők) éljek ott, mint itt...

2021. szept. 26. 10:45
 12/57 anonim ***** válasza:
Vannak normális társkeresők online, nem csak a tinder. Vannak hobbik, tanfolyamok, mehetsz túrázni a túratárssal stb.
2021. szept. 26. 10:50
 13/57 A kérdező kommentje:

10-ees elég negatív véleménnyel vagy.

Én senkit nem kritizáltam és nem 18-25 éves instagram modellt keresek társnak.

Legyünk egyenrangú társak de legalább valami vonzalom legyen ( lelki, testi és szellemi ), enélkül nagyon nehéz.

2021. szept. 26. 10:50
 14/57 anonim ***** válasza:
55%

Kicsit off, de én is leírom. 41 éves vagyok, felsőfokú végzettségem van, normális helyen élek saját hitelmentes kertes házban. Átlagos testalkat vagyok, nem vagyok elhízva sem. Állítólag hányni sem kell tőlem.

Évek óta nem találok egy olyan normális párkapcsolatot ahol boldognak érezném magam. Elmondom miért. A 20-on évesekkel mintha nem is egy nyelvet beszélnénk. A 30-asoknak mindegyiknek gyereke van vagy akar. Én pedig nem, és nem nevelem más gyerekét sem. Nem vagyok a tipikus kockás inges szandálos apuci típus. A 40-esek meg valami kib@szott álomvilágban élnek, hogy nekik semmit nem kell tenniük egy kapcsolatért mert jönni fog az iszonyatosan jóképű kisportolt biztos egzisztenciájú 40+os samponreklám pasi és szponzorálja őt meg a gyerekeit mint a tv-ben. Tehát filléres nők milliós igényekkel. Az elvárt szintet pedig önmaga sem ugorja meg.

Nem, nem vagyok incel sem és nem okoz gondot az ismerkedés. Csupán nem találok egy olyat, aki intellektuálisan és fizikailag is tetszik, akivel van közös téma, lehetnének közös élmények. Aki azt mondja, hogy ezek ellenére aki nem talál azzal bajok vannak, az egy @sz.

2021. szept. 26. 10:52
 15/57 anonim ***** válasza:
65%

Jajj és szerinted ha átlagosan nézel ki, és van munkád, akkor főnyeremény vagy?

Egyszer ismerkedtem társkeresőn és sráccal. Nem nézett ki rosszul, volt normális egzisztenciája is. DE, beszélgetni szitne egyáltalán nem lehetett vele. Emlékszem, mikor egyszer vezettem haza, felhívott. Hát konkrétan én beszéltem végig, és mikor kedvesen megkértem, hogy meséljen valamit, azt válaszolta, hogy "Nem tudok mit". Na itt tudtam, hogy off az egész.

2021. szept. 26. 10:56
 16/57 anonim ***** válasza:
23%

Azzal nincs baj, hogy nem akarsz gyereket és nem akarod más gyerekét nevelni. De a harmincas nők közül is soknak van már gyereke vagy akar és a negyvenes nők többségének van gyereke. Tehát a saját esélyeidet csökkented ezzel. Ne érts félre, még egyszer: jogos elvárás. De neked is be kell látnod a következeményeket, hogy az általad elérhető nők több, mint felét kiszórtad.

"Nem vagyok a tipikus kockás inges szandálos apuci típus." Ez alapján mondjuk értelmes sem vagy. Ha tudnád, milyen szexi apukák és milyen kockás inges, szandálos gyerektelen szingli pasik vannak....

Ha neked saját kertes házad van, akkor azt is elvárod gondolom hogy a nő hozzád költözzön. De egy harmincas, negyvenes nő akinek saját lakása van, és elérhető közelségeben munkája, nem akar majd hozzád költözni, tehát akkor is kiszór téged jó eséllyel, ha amúgy nem lenne veled baj.

2021. szept. 26. 10:59
 17/57 anonim ***** válasza:
30%

Ó látom megjöttek a játszótéri véresszájú anyukák is, akik elmondják ki miért nem gondolja jól. 😅

Nézzetek már körül... na meg magatokba is.

"Szexi apukák, meg szingli szandálos pasik".

Óh Istenem... pont erről beszélek.....

2021. szept. 26. 11:01
 18/57 A kérdező kommentje:

Egy 30-40 közötti komoly kapcsolatot kereső férfi írta ki a kérdést ( 35F ), budapesti és átlag vagy átlag alatti fizetéssel tehát nyilván nem a pénzzel fogom meghódítani a nőt, igaz lakásom már van és az szerintem már jó alap.

Olyan nőt keresek aki szeretne családot de 25-35 közötti de nem találok.

Ezek mind elkeltek volna ?

2021. szept. 26. 11:04
 19/57 anonim ***** válasza:
62%
Pedig a 14-es jót ír. Nagyon is
2021. szept. 26. 11:07
 20/57 A kérdező kommentje:

Jó de én még nem vagyok családos és családot szeretnék.

Az ilyen nőből létezik ?

Anyukák nyilván kilőve...

2021. szept. 26. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!