Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már más 30-40 közötti férfiakról akik tanultak, jó megjelenésűek, rendezett körülmények között élnek és mégse találnak évek óta párkapcsolatot?
3-as
Miért voltak "vállalhatatlanok"?
#31 mert ha kicsit is jól nézett ki perverz volt, vagy mégiscsak zavarta, hogy gyerekem van, tehát nem értem, miért írt rám. Maradt a 100+ kilós, bamba képpel a kamerába bámuló szakmunkásjózsi. Nekem meg fontos, hogy értelmes dolgokról tudjunk beszélgetni. Az egyik, amikor kérdeztem, miket szokott olvasni, azt válaszolta, hogy ő semmit, de a nagybátyjának vannak könyvei.
Pedig roppant egyszerű elvárásaim vannak: ne legyen buta, ne legyen tanulatlan, ne legyen ápolatlan, ne legyen extrém túlsúlyos vagy extrém vékony. Pocak nem zavar, magasság nem zavar, kopaszodás nem zavar. Szeresse a gyerekeket, jó esetben legyen elvált apuka, hogy ezt a gondot megértse. És ne lakon messze, mert távkapcsolat nekem nem kapcsolat.
32
Én beszédhiba miatt sose szoktam videohívást bonyolítani. Telefonon is egyszer értekeztem, kútba is esett az egész.
Én hiába vagyok a kérdező tényleg 0 az érdeklődés manapság.
Úgyhogy igaz, hogy a férfiak felett is eljár az idő, max egy pár évvel bírjuk tovább mint a nők a piacon. Meg ha nincs gyerek az sokszor kicsit segít de ennyi.
Egyre kevesebb érdeklődő meg potenciális nő van, mind elkelt vagy nem érdeklődik.
#33 Engem enyhe beszédhiba pl nem zavar ha valaki amúgy értelmes. Bár van amit nehéz hallgatni, nem tudom.
#34 Én max egy héten beleül randit kezdeményezek mert nem fogok dumálgatni senkivel feleslegesen, ha nem jövünk be egymásnak.
#35 Volt aki közölte, hogy ő domináns és én még soha nem voltam rendesen "megrakva" szerinte. Mindezt az első egy-két levélben. Volt aki azzal kezdte, hogy voltam-e már harisnyában bugyi nélkül. Volt aki a szexuális problémáimról kérdezgetett már a második levélben, rögtön a szia, van kedved beszélgetni nyitás után. Volt, aki kerek perec rákérdezett hogy csinálom-e naponta és lenyelem-e.
És az a döbbenet, hogy ezek egyike sem volt rossz pasi, tehát nem értem, mi szükségük van erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!