Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már más 30-40 közötti férfiakról akik
tanultak, jó megjelenésűek, rendezett körülmények
között élnek és mégse találnak évek óta
párkapcsolatot?
Az arc a fontos. Hiába sportoltam én éveket ha az arcom egyáltalán nem tett jóképűvé, vonzóvá. Megette a fene. Ha az megvan, utána számít minden más.
2021. szept. 26. 11:22
22/57 A kérdező kommentje:
Hiába az arc ha esélyt sem adnak
Mh.... Nos, valoszinuleg az egekben vannak az elvárásaid a nő kulsejet illetoen
2021. szept. 26. 11:32
15 vagyok. Össze kellett volna jönnem azzal , akivel nem lehetett emberi módra kommunikálni? :D
2021. szept. 26. 11:53
Ismerek ilyet. Harmincas, kifejezetten jól néz ki, jó állása, saját lakása van. Nem érti, mi a baj vele, mert neki nem tűnik fel, hogy egy beképzelt büds bunkó, a nőket meg lenézi. Ha véletlen valaki el is kezd vele ismerkedni, fél órán belül pattintja le, mert addigra világosan kiderül, mekkora paraszt. Buta nőnél persze akár jó is lehetne, de az meg neki nem kell, mert ciki. Én a baráti körön keresztül ismerem a csávót, egyszerűen borzalmas hallgatni, ahogy beszél.
2021. szept. 26. 13:08
26/57 A kérdező kommentje:
Na 25ös a megmondó ember ...
27 évesen én sem találok senkit évek óta, még alkalmi kapcsolatra, "kavarásra" is ritkán van valaki.
Pedig átlagos, normális embernek gondolom magam, nem mondom hogy egy főnyeremény vagyok, de nálam sokkal rosszabb emberek is simán találnak maguknak valakit.
Szerintem ez a dolog csak a szerencsén múlik. Hogy pont talalkozzon két olyan ember akik összeillenek hosszú távon is, képesek legyenek elviselni, szeretni egymást és kölcsönösen jól érezzék magukat egy kapcsolatban.
Ez csak szerencse kérdése, mert nézhet ki valaki akármilyen jól, lehet bármilyen megnyerő személyisége, bármennyi pénze vagy egzisztenciális helyzete, mindezek nem garantálják, hogy találkozni fog olyas valakivel akivel pont összeillenek minden téren. Alkalmi, szexkapcsolathoz pont elég mindezen dolgok összessége vagy hogy az illető tudjon csajozni, de a komoly kapcsolathoz mindez kevés.
2021. szept. 26. 13:28
#26 Úgy látom elevenedbe talált a 25, ugyanis ő nem rólad beszélt hanem egy ismerőséről, de te máris megsértődtél és megmondó embernek nevezted.
2021. szept. 26. 13:58
28: köszi, pont ezt akartam írni. Én csak hoztam egy élő példát a saját környezetemből, nem írtam egy szóval sem, hogy a kérdezőre is igaz lenne. Legfeljebb annyiban elgondolkodtató, hogy talán neki is van valami olyan hibája, ami saját magának nem tűnik fel. De abból, ahogy válaszolt, én is azt sejtem, hogy mégiscsak valami ilyesfajta emberke lehet ő is :D
2021. szept. 26. 15:29
Mik a rossz tulajdonságaid?
2021. szept. 26. 15:55
Kapcsolódó kérdések: