Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, puák, redpillesek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, puák, redpillesek! Mi a véleményetek erről az ellentmondásról?

Figyelt kérdés

Egyfolytában a nyugati incel/pua/redpilles példaképeitekre hivatkoztok, mint az igazság letéteményeseire. De! Ezek a nyugati példaképeitek egyfolytában azon nyafognak, hogy nyugaton csupa feminista él, aki nem akar velük első szóra lefeküdni és rabszolgájukká válni. Bezzeg Közép- és Kelet-Európában a nők még háziasak, alázatosak, "tudják, hol a helyük", és minden vágyuk férjhez menni és gyereket nevelni.

Csakhogy közben ti azon nyavalyogtok, hogy a magyar nőket "megfertőzte" a feminizmus, nem akarnak a szexrabszolgáitok vagy házi cselédeitek lenni. Vagyis ti magatok mondtok ellent a példaképeiteknek, az amerikai incel nyavalygóknak.

Hmmm, talán azért, mert mindannyian hülyeségeket beszéltek?

2021. szept. 23. 10:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
65%
20: Hogyan "inflálódik"? Vannak dolgok amik 30 éve is "elvárások voltak", ma a mai elvárásokat kell "megugorni". Ha nem tudod az elvárható minimumot megugorni az a te hibád volt 100 éve, 200, 30 éve, meg ma is. Ez nőkre is vonatkozik, hiszen 100 éve teljesen mást vártak egy nőtől, mint ma. Ha tízből 9 ember meg tudja teremteni azokat amik elvárhatóak és 1 nem, akkor nem a 9 ember a hülye. Szerintem.
2021. szept. 25. 17:19
 22/62 anonim ***** válasza:
4%

16! Látom genetikához nem sok közöd van!

Egyrészt az alfáknak ez a stratégiája ritkábban működik mint azt remélik, másrészt a genetika nem olyan, hogy a szép embernek szép utódja lesz, és ha a nő alapból nem egy bombázó az ő utóda hiába lesz alfától még teljesen dominálhatja a saját csúnyább génjei a kinézetét.

2021. szept. 25. 17:32
 23/62 anonim ***** válasza:
34%

22: Tudom, de ha ezt leírtam volna, az ellenkezőjét írnád.

Mindig ez van. Ha valaki leír valamit, akkor "hátaztnemúgy gondoltuk". Szóval most akkor végülis leírtad hogy az utód szempontjából tökmindegy alfa e az apa vagy sem. Máskor meg mindenképp alfa kell. Értjük. És lesz még1 kifordított érv, miért is én gondolom rosszul az egyébként világban tapasztalható dolgokat. Tulajdonképp ez az alfa-béta baromság egy fogódzkodó, amihez olyan görcsösen képesek néhányan ragaszkodni, olyan görcsösen a valóságról alkotott képük része, hogy összedőlne a világuk ha kiderülne, hogy hülyeség. Jobb inkább nem tudomást venni semmi másról, mint ahogyan egy laposföld hívő teszi. Lehet ezer oldalakon vitázni velük, találnak egy "de, amennyiben" részt akkor is, mindig.

2021. szept. 25. 17:50
 24/62 anonim ***** válasza:
43%
23! Csak tudod az a baj, hogy több pszichológiai vizsgálat is igazolta, hogy a nőknek ez a párkeresési és utódnevelési stratégiája. pl. mikor kigyúrt magas, férfias arcú (alfahím) férfiak képét mutogatták nőknek, azokat nem tartották jó leendő apának, de szívesen lefeküdte volna velük, az átlagpasit meg nem tartották vonzónak, de mivel jó eséllyel tűrhető apa lesz belőle, így gyereket vele neveltet, de az alfától szeretne, tehát alfa gyerekét nevelje a béta férfi.
2021. szept. 25. 18:05
 25/62 anonim ***** válasza:
90%
24: Lehetne ezt folytatni a végtelenségig, tényleg senki meggyőződését nem akartam sérteni. Mondhatnám én, hogy ha szétnézel a szomszédságban akkor minden családos embert alfának látsz e, de jönne a "mindenki a postás gyerekét neveli", vagy "az nem számít, mert ott a csaj nem Palvin Barbi" vagy bármilyen hasonló válasz. Persze általában valamilyen ferdítő szépítő magyarázással, mint a "ez a stratégiája ritkábban működik mint azt remélik". Mint a Brian életében "ez így van... de már elmúlt!" :)
2021. szept. 25. 18:40
 26/62 anonim ***** válasza:
4%

Ez nőkre is vonatkozik, hiszen 100 éve teljesen mást vártak egy nőtől, mint ma"

Igen, anyak idejeben a nok traktort vezettek, esztergaltak. Nagyanyam lanykoraban vagont pakolt a Ferencvarosi palyaudvaron. Illetve az sem volt kerdes, hogy a hazaspar melyik tagja vegzi a hazimunkat. Vagyis a mai noktol kevesebbet varnak el :)

37F incel

2021. szept. 26. 05:26
 27/62 anonim ***** válasza:
5%

"anyak idejeben"

Anyam idejeben. Elirtam.

2021. szept. 26. 05:27
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
26: Nem erre gondoltam. Bár 100 éve 1921-ben nemigen vezették a traktort. De nem is jajjgattak, hogy "hátő nem a Palvin Barbi", vagy van rajta 10kg fölösleg.
2021. szept. 26. 08:53
 29/62 anonim ***** válasza:
82%

28#

Eltaláltad, 100 éve mindkét nem elvárásai alacsonyak voltak

Ma viszont mindkettőé megugrott

Nyilván azé a nemé leginkább amelyik kelendőbb a másik nem számára

2021. szept. 26. 09:05
 30/62 anonim ***** válasza:
51%
29: Nem nyökögni kell, hogy '100 éve még elég vaót' a bicikli, most meg szemét módon nem figyelnek rám ha van egy 20 éves biciklim", hanem alkalmazkodni a mai elvárásokhoz. Ha ez 10ből 8nak megy akkor nem a 8 a hülye.
2021. szept. 26. 09:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!