Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legnagyobb probléma a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legnagyobb probléma a mai társkereséssel, hogy erős túlkínálat van férfiakból, szabad nőkből meg már nincsen?

Figyelt kérdés

Főleg itt Magyarországon nagyon ezt látom a legkiemelkedőbb gondnak. Nincsen már szingli nő/lány, férfiakból meg százezreivel, millióival van társ nélküli társkereső.

Ti is így látjátok?

2021. szept. 20. 15:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Sajat magadert, a sajat sorsodert sem vallalod a felelosseget. Ez a kisgyerekre jellemzo. Meg a sikertelen ferfiakra. Nem veletlenul mondjak ezekre, hogy gyerekes gondolkodasuk van. Mert az van. Az meg durvan ferfiatlan."

Ez az alpári személyeskedés most nem jön be nekem ne is haragudj

Kissé elvetetted a sulykot, és nem talált be, csupán árad most belőled a mocskolódó és lenéző rosszindulat. Olyanokat állítasz rólam amiről neked fogalmad sem lehet, mert semmit nem tudsz te rólam.

Egy dologra viszont muszály reagálnom: sosem hárítottam a felelősséget a saját sorsom felől, mindig is én vállaltam érte felelősséget, és nekem kellett megküzdenem vele. És nem neked, hogy számonkérhesd ezt rajtam.

2021. szept. 22. 14:19
 32/37 anonim ***** válasza:
Meseld mar el, hogyan vallalod a felelosseget, amikor arrol magyarazol, hogy nem a szemelyiseget nezik, hanem csak a kinezet a fontos. Aztan amikor van egy ronda kinezetu alak, akinek jo a szemelyisege, akkor azon atsiklasz nemes egyszerueseggel. Pedig adja magat a valasz, nemcsak ronda vagy, de a szemelyiseged sem uti meg a minimum szintet. Leirjam kepletben is? Nehez munka a szemelyiseg fejlesztese, nem tagadom. De ez a te sarad, hogy ebben a pillanatban itt allsz. Ennel jobb kell, mint ami van, mert lathatoan nem eleg. Es itt jon a felelosseg haritasa, ugyis csak a kinezetet szamit. Huzd mar ala legyszives, hogy te hol es miert vallalod a sikertelensegedben, mert ez a te sikertelenseged, a feleloseget. En nem velem felfedezni. Attol pedig, hogy nem ismerlek, a jellemrajzod igen karakteres, konnyen azonosithato, felismerheto. Megint menekulni probalsz az ismeretlenseg homalyaba. Meg itt az anonim forumon is folyamatosan hatralsz. Nem jol jatszod azt a szerepet, hogy te egy felelos, felnott, erett gondolkodasu ferfi vagy.
2021. szept. 22. 14:49
 33/37 anonim ***** válasza:

32#

Még mindig nem tudsz rólam semmit sem, és egy ilyen személyeskedő kis mocskolódó alaknak nem is fogok elarulni semmit sem, mert semmi közöd sincsen hozzá.

Látom a célodat, hogy felbosszantva a személyiségemet támadhasd, de nem adom meg neked most ezt az örömöt.

Bármeddig heccelsz, semmit nem fogsz megtudni rólam, és így minden egyes szavad üres mocskolódás marad.

Nem csak és kizárólag a kinézet a fontos, csak ez az elsődleges szempont, a legfontosabb mind közül. Én is látom a rondább férfiak sikerét, és a férfias vonások elég gyakran állnak távol tőlük. Férfiak a legkisebb férfias jellemző nélkül is képesek hódítani ha jól néz ki a nők szemében, pusztán a külsejével.

Vagy képesek az említett vonzó bunkó és nagyszájú férfiak is akárhogy is néznek ki (ezek közül vannak nagy arányban férfiasabbak is persze)

És igen, a személyiségük ami sikerre viszi őket, a bunkó és undorító személyiségük, semmi más

"Nehez munka a szemelyiseg fejlesztese, nem tagadom."

Ez bullshit, hazugság, a személyiség nem az a munkával fejleszthető dolog, az az ember meghatározó része, amin már csak finomítani lehet felnőttkorban, változtatni nem.

2021. szept. 22. 15:31
 34/37 anonim ***** válasza:
A elonyos kulseju ferfiaknak konyyebb csajozni. Ezt kar lenne tagadni. De felfogtad, hogy te nem vagy az? Neked az nem fog menni, ami nekik, akarhogy is irigykedsz rajuk, meg akarhogy leszolod a noket. Neked a rogosebb ut maradt. A szemelyiseg meg fejlesztheto, nem tudom ki mondta neked, hogy nem. Talan megkerdezhetnel rola egy szakembert. Hatha. Neked mas eselyed mar nem maradt. Ha latatlanban lemondasz rola, akkor egyedul fogsz senyvedni, felfogtad?
2021. szept. 22. 16:30
 35/37 anonim ***** válasza:

"meg akarhogy leszolod a noket."

Most mégis miről beszélsz?

Az irigység az kihallható a szavaimból, de legfeljebb téged szóltalak le, nem a női nemet.

Még mindig abból indulunk ki hogy rólam szinte semmit sem tudsz, de már elemzel és megalázni próbálnál

De így hogy nem ismersz, teljesen hiteltelen és nem fog érdekelni engem. Akár egyedül is megdögölhetek, de akkor sem érdekelsz

Felfogtad?

2021. szept. 22. 17:40
 36/37 anonim ***** válasza:
Deal. Csak csendben csinald, mast nem erdekel
2021. szept. 22. 19:01
 37/37 anonim ***** válasza:
Hangos lesz bocs, remélem nem ébresztelek fel
2021. szept. 22. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!