Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnagyobb probléma a mai társkereséssel, hogy erős túlkínálat van férfiakból, szabad nőkből meg már nincsen?
Főleg itt Magyarországon nagyon ezt látom a legkiemelkedőbb gondnak. Nincsen már szingli nő/lány, férfiakból meg százezreivel, millióival van társ nélküli társkereső.
Ti is így látjátok?
19-es vagyok.
Nyilván fontos a külső,mindenkinek,ezt kár tagadni. Viszont az baromira igaz,hogy a külső megfog,de a belső tart meg.
Randiztam 10/10 sráccal, amint kinyitotta a száját elröpült a varázs és az életben nem válaszoltam neki többe,mert taszított a gondolkodásmódja, mindene, hiána volt kívülről model material.
24#
Persze, a külső csak egy szűrő, nem garancia önmagában semmire.
Viszont az elsődleges szűrő, így messze a legfontosabb szempont
Befolyásol hozzáállást, vonzalmat, kedélyt, csáberőt, szóval az elsődleges parválasztasi szempont.
És ezt kár tagadni
26#
Szerintem ezt inkább először azoknak a szegény kiscsajoknak magyarázd, akik itt sírnak mert nem kellenek senkinek.
Ott bezzeg nem találtam a te véleményedet megírva a külsőről meg a mindent eldöntő személyiségről
Mondjuk a személyiség tényleg nagyon fontos, mert ugye az összes alpárian tuskóbunkó rosszindulatú sz.ralaknak van bármilyen nője, amilyet szeretne. Tapasztalat hogy az ilyen patkány személyiségű férfiakhoz vonzódtok igazán, úgyhogy a személyiségnek férfinál fontos a szerepe.
Nos én inkább büszke maradok a magányomra, minthogy felvegyem én is ezt a sikeres paraszt stílust
"bunkosagat az elejen leplezi."
Már bocs, de a bunkóságot elég nehéz lenne leplezni.
Minden pillanatban süt róluk a gusztustalan és arrogáns taplóság, ami csak ritkán párosul erényekkel is. Azokra (erényekre) szükségük sincsen úgysem.
A nők eleve tapadnak rájuk, mert a bunkóság szerinted férfias
El kell fogadjam én nem vagyok így férfias, nem is akarok így az lenni.
"Mit szolsz azokhoz, akiknek a te altalad velt ronda kinezete ellenere van baratnoje? Az hogyan lehet?"
Te válaszoltál a magányos nők esetére, akik nehezen vagy sehogy nem találnak férfit maguk mellé?
Akkor meg miért jössz a kérdéseddel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!