Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legnagyobb probléma a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legnagyobb probléma a mai társkereséssel, hogy erős túlkínálat van férfiakból, szabad nőkből meg már nincsen?

Figyelt kérdés

Főleg itt Magyarországon nagyon ezt látom a legkiemelkedőbb gondnak. Nincsen már szingli nő/lány, férfiakból meg százezreivel, millióival van társ nélküli társkereső.

Ti is így látjátok?

2021. szept. 20. 15:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
Többnyire igen, sok a használt nő, esetleg még van utánfutó is.
2021. szept. 20. 22:43
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
21 incike, az a te bajod hogy te még vadiúj vagy 😂 Lenne lehetőseged te is használt lennél 😂
2021. szept. 20. 22:46
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 21-es vmi nagyon frusztrált, nyomasztó nyomi lehet, hogy itt éli ki magát. Remélem míg él nem lesz köze semmi nőhöz. Az ilyennek inkább a saját anyját kéne, hogy seggebe kúrja.
2021. szept. 21. 06:05
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok.

Nyilván fontos a külső,mindenkinek,ezt kár tagadni. Viszont az baromira igaz,hogy a külső megfog,de a belső tart meg.

Randiztam 10/10 sráccal, amint kinyitotta a száját elröpült a varázs és az életben nem válaszoltam neki többe,mert taszított a gondolkodásmódja, mindene, hiána volt kívülről model material.

2021. szept. 21. 08:51
 25/37 anonim ***** válasza:

24#

Persze, a külső csak egy szűrő, nem garancia önmagában semmire.

Viszont az elsődleges szűrő, így messze a legfontosabb szempont

Befolyásol hozzáállást, vonzalmat, kedélyt, csáberőt, szóval az elsődleges parválasztasi szempont.

És ezt kár tagadni

2021. szept. 21. 15:15
 26/37 anonim ***** válasza:
25-os. Leirtuk mar 100*, hogy a kulso akkor szamit, ha vadidegeneket szolitasz le. De ismerkedni mashogy is lehet, es akkor mar nem a kulso lesz a meghatarozo. Tarsasagba kell jarni es megoldodik az ismerkedesi problemad. Onnantol jon az, hogy szemelyiseged sincs, tehat tovabbra is eselytelen vagy.
2021. szept. 21. 16:23
 27/37 anonim ***** válasza:

26#

Szerintem ezt inkább először azoknak a szegény kiscsajoknak magyarázd, akik itt sírnak mert nem kellenek senkinek.

Ott bezzeg nem találtam a te véleményedet megírva a külsőről meg a mindent eldöntő személyiségről

Mondjuk a személyiség tényleg nagyon fontos, mert ugye az összes alpárian tuskóbunkó rosszindulatú sz.ralaknak van bármilyen nője, amilyet szeretne. Tapasztalat hogy az ilyen patkány személyiségű férfiakhoz vonzódtok igazán, úgyhogy a személyiségnek férfinál fontos a szerepe.

Nos én inkább büszke maradok a magányomra, minthogy felvegyem én is ezt a sikeres paraszt stílust

2021. szept. 21. 16:33
 28/37 anonim ***** válasza:
27-es. Azt is megirtuk mar ezerszer, hogy a kulso nem egyenlo a ferfias viselkedessel. A bunkonak ferfias viselkedese van es a bunkosagat az elejen leplezi. Neked ferfiatlan viselkedesed van, de ugyanugy leplezned. Ez nem kinezet fuggo. Mit szolsz azokhoz, akiknek a te altalad velt ronda kinezete ellenere van baratnoje? Az hogyan lehet?
2021. szept. 21. 16:53
 29/37 anonim ***** válasza:

"bunkosagat az elejen leplezi."

Már bocs, de a bunkóságot elég nehéz lenne leplezni.

Minden pillanatban süt róluk a gusztustalan és arrogáns taplóság, ami csak ritkán párosul erényekkel is. Azokra (erényekre) szükségük sincsen úgysem.

A nők eleve tapadnak rájuk, mert a bunkóság szerinted férfias

El kell fogadjam én nem vagyok így férfias, nem is akarok így az lenni.

"Mit szolsz azokhoz, akiknek a te altalad velt ronda kinezete ellenere van baratnoje? Az hogyan lehet?"

Te válaszoltál a magányos nők esetére, akik nehezen vagy sehogy nem találnak férfit maguk mellé?

Akkor meg miért jössz a kérdéseddel?

2021. szept. 21. 18:13
 30/37 anonim ***** válasza:
29-es. Egy szoval sem mondtam, hogy a bunkosag ferfias. Csak vannak olyan ferfias ferfiak, akik mellesleg bunkok is. Osszecsereled az okot, meg az okozatot. A ferfiassagra buknak a nok, a bunkosagtol meg kibuknak. Ha ketto egy szemelyben van, akkor meg osszezavarodnak es kerdeseket irogatnak ki rola. Nem a bunkosag miatt maradnak a mergezo kapcsolatban, hanem annak ellenere. Hol vagy te egy olyan ferfihoz kepest, akitol meg a durva megalazast is lenyelik valahogy? Sajat magadert, a sajat sorsodert sem vallalod a felelosseget. Ez a kisgyerekre jellemzo. Meg a sikertelen ferfiakra. Nem veletlenul mondjak ezekre, hogy gyerekes gondolkodasuk van. Mert az van. Az meg durvan ferfiatlan.
2021. szept. 22. 12:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!