Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnagyobb probléma a mai társkereséssel, hogy erős túlkínálat van férfiakból, szabad nőkből meg már nincsen?
Főleg itt Magyarországon nagyon ezt látom a legkiemelkedőbb gondnak. Nincsen már szingli nő/lány, férfiakból meg százezreivel, millióival van társ nélküli társkereső.
Ti is így látjátok?
Kérdező, nézz bele ebbe a videóba, kíváncsi vagyok a véleményedre.
https://www.youtube.com/watch?v=yM3j3ozy_B4
A csaj gyakorlatilag unottan nézi a felhozatalt, és folyton azt mondja, hogy a jelentkezőkkel nincs semmi baj, viszont végig érezni rajta, hogy nem fogja megmondani a frankót, ráadásul válaszolni is derogál neki. Én sok nőnél ezt látom, kb úgy viselkednek, mint egy luxusfeleség, akinek alap hogy csak a legjobb pasi jár, a majdnem jó már “béna”, és nem tisztelnek senkit… még a barátnőiket sem. Amikor valamit unnak, akkor feljogosítva érzik magukat, hogy szó nélkül távozzanak - éreztetve hogy unalmas a műsor.
A másik videó amit tudok ajánlani az ez, szintén helyre teszi a kérdést:
Jót mosolygok ezeken a nézőpontokon.
Kb. olyan, mint amikor a munkavállalók panaszkodnak, hogy nem találnak normális állást, a munkáltatók meg, hogy nem találnak normális munkaerőt.
Aztán kiderül, hogy egy csöppet mások az elképzelések arról, ki mit tart normálisnak. :-)))
"Aztán kiderül, hogy egy csöppet mások az elképzelések arról, ki mit tart normálisnak."
Nyilván azt érti mindenki normális alatt, ami neki normális. Nekem pl. a normális társ egyik ismérve, hogy nem akar gyereket. Másnak meg az, hogy akar.
"Kangörcsre meg jó a maszti"
Ja persze, neked biztosan jó
Másoknak meg kevésbé
A férfiaknak kb. annyit jelent hogy ideiglenesen képesek lesznek fókuszálni dolgokra és problémákra a szexen kívűl is. Viszont frusztráltak és kanosak maradnak.
Nem gondolhatja senki hogy ez a megoldás egy életen át!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!