Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnál késő az ha először csak 22-24 évesen lesz barátnője?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm van akiknek már tiniként volt, nem tudom ők hogy csinálták. Szerintem a szerencsétől függ. Mert eddig hiába próbálkoztam sehogy sem jött össze, aztán most találkoztam egy lánnyal akivel nagyon könnyen ment az ismerkedés.2021. szept. 18. 21:49
1/8 anonim válasza:
Nem baj, ha barátnője csak akkor lesz, csak előtte b***on eleget, mint a nyulak.
2/8 anonim válasza:
Miért lenne késő? 100 évesen sem az.
3/8 anonim válasza:
Miért lenne késő? Ha csak "most" találtál olyat, akivel meg van az összhang , akkor most találtál, akárhány éves vagy , lehetsz 70 is. Ebben nincs semmi.
4/8 anonim válasza:
és akkor most keseregsz a múlton, vagy foglalkozol a jelennel?
5/8 anonim válasza:
Napi "22 éves egy kiégett ötvenes mentalitásával" kérdés.
6/8 anonim válasza:
Remélem nem. 35 évesen még nem volt senkim.
7/8 anonim válasza:
Késő! Legkésőbb 18 évesen a legbeszaribb srác is fel tud szedni egy barátnőt!
8/8 anonim válasza:
Igen az. Viszont mostanában teljességgel normális. Volt itt az elmúlt években annyi válság meg idegbaj, hogy csodálkozom, hogy egyáltalán még vannak párok. Egyébként sok incel mondja itt, hogy kéne valami szerv, ami kiosztja a nőket a férfiaknak, hát sztem ez már megvalósult. Akinek van párja, az gyorsan hozzá is megy, aztán élik a csodálatos, Orbánisztáni családi életüket, amit mindenki irigyel. Egy kapcsolat örökké. Milyen csodás. Ja, persze ebből az incelek kívül esnek, de legalább valaki más megkapja az ő áhított rendszerüket...:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!