Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jut eszedbe először ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jut eszedbe először ha meghallod hogy egy pasi 30 éves és még sose volt barátnője?

Figyelt kérdés
Körülbelül 200 nőnél próbálkoztam az utóbbi bő évtizedben. Egyik se akart engem.
2021. márc. 9. 22:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%
Az, hogy valamit nagyon rosszul csinál és nem hajlandó tenni is a dologért.
2021. márc. 9. 22:02
 2/34 A kérdező kommentje:

"nem hajlandó tenni is a dologért."

vs.

"Körülbelül 200 nőnél próbálkoztam"

2021. márc. 9. 22:11
 3/34 anonim ***** válasza:
78%
Én kétszázszor álltam neki a maratonnak. Mondjuk, ez csak abból állt, hogy havonta egyszer futottam 5 percet. Te ezt próbálkozásnak neveznéd?
2021. márc. 9. 22:11
 4/34 anonim ***** válasza:
79%

Valami nem szazas nala.

Tudom mert ilyen vagyok es akik ilyenek akiket ismerek azoknal sem szazas valami.

Welcome to da club.

2021. márc. 9. 22:13
 5/34 A kérdező kommentje:

3: te nem érted amit olvasol? Ezek valódi próbálkozások voltak. Tényleg sokat próbálkoztam nőknél. Udvaroltam ezerrel nekik. Mindenfélének.

Mit lehetett volna még tenni?

2021. márc. 9. 22:14
 6/34 anonim ***** válasza:
87%

Meséld már el, hogy milyenek voltak ezek a próbálkozások. Mert, amit itt a kérdéseidből és válaszaidból kb. naponta látunk, az alapján még egy értelmes beszélgetés lefolytatására sem vagy képes és hajlandó. Ha ez nem megy, akkor mégis, mit tettél?

Mondj példákat, hajrá!

2021. márc. 9. 22:18
 7/34 A kérdező kommentje:

6: Főleg élő próbálkozások voltak, a neteseket nem számolom bele. Odamentem hozzájuk és udvaroltam, ennyi.

Miért, mit kellett volna tenni?

2021. márc. 9. 22:23
 8/34 anonim ***** válasza:
87%

Hallod, talán oda kéne visszamenni, amikor leirtad hogy minden nő idióta, mert nem akarnak téged. Majd egy másik kérdésben leirtad hogy amúgy nem érdekelnek téged a nők, és boldog vagy ahogy vagy. Most meg megint itt nyavalyogsz.

Szedd már össze magas és döntsd el hogy mit akarsz.

2021. márc. 9. 22:25
 9/34 anonim ***** válasza:
87%

Na, tehát most sem tudtál normálisan leírni egy példát. Szerinted, van még miről beszélnünk?

Mi az, hogy odamentél és udvaroltál? Hol mentél oda? Milyen nőhöz? Hogy udvaroltál?

Amit most írtál, az gyakorlatilag olyan volt, mintha valaki megkérdezte volna, hogy mit olvastál és azt válaszolod, hogy egy könyvet...

2021. márc. 9. 22:26
 10/34 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az jut eszembe, hogy aki ilyen, az nemcsak párkapcsolatok, de általában véve az emberi kapcsolatok terén sem normális.
2021. márc. 9. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!