Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszedbe először ha meghallod hogy egy pasi 30 éves és még sose volt barátnője?
Figyelt kérdés
Körülbelül 200 nőnél próbálkoztam az utóbbi bő évtizedben. Egyik se akart engem.2021. márc. 9. 22:01
11/34 Lazy Lover válasza:
Valami nincs rendben nála volt itt az alacsony ocsmány az 1000 nőnél próbálkozott anno 😆😆
14/34 anonim válasza:
Vonatos lányt is te kergetted el Bazsi. 🤷♀️ Az meg nem udvarlás, hogy random lányokat leszólítasz az utcán az inkább zaklatás mint udvarlás. De jó lenne ha tényleg elmesélnél konkrét eseteket ahelyett hogy egyből támadsz minket, mert így elég nehéz segíteni.
15/34 anonim válasza:
Bazsi, nem kell üzenetet írnod, ki az a vonatos lány. Most nem tudom akkor hazudtál-e, vagy most, vagy már tényleg ilyen szinten van az agyad, hogy nem emlékszel dolgokra.
Mikor iskolába jártál /talán egyetemre?/ és vonattal jártál akkor volt ott egy lány aki azzal járt amelyikkel te, leült melléd beszélgetni, még a barátnője meg is jegyezte neked, hogy azt várja a csaj, hogy elhívd...
De most tényleg én emlékezzek rá pontosan miket írtál kb 1-2 évvel ezelőtt vagy többel?
16/34 anonim válasza:
Azért sokat elmond rólad, hogy mindig kiírsz ilyen kérdéseket, aztán nem válaszolsz, hanem csak pár embernek küldözgeted a privátjaid...
17/34 A kérdező kommentje:
15: tényleg nem emlékszem!!! mikor írtam neked erről?vagy hol olvastad?
Vonattal tudod mikor jártam egyetemre? 11 éve... Debrecenbe...
2021. márc. 9. 23:21
18/34 anonim válasza:
Na, erre egyből reagáltál, de példát azóta sem tudtál írni.
Őszintén: Miért állna le veled egy lány? Férfiként sörözni sem söröznék veled.
19/34 anonim válasza:
Még mikor másik névvel voltál fent pár éve akkor írtad, bocs hogy arra nem emlékszem hogy te hány éve meg hova jártál... nem csak privátban írtál róla, hanem kérdéseket is írtál ki ugyan így.
20/34 anonim válasza:
Szerintem már maga sem emlékszik arra, mikor mit hazudozott össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!