Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszedbe először ha meghallod hogy egy pasi 30 éves és még sose volt barátnője?
18: fejezd már be! milyen példát írjak? Spontán, ösztönös ismerkedések voltak. Odamentem ahhoz aki tetszik és kezdeményeztem. Pont ahogy kell csinálni.
Csak ha szar pasi vagy, ez nem nagyon szokott működni!!!!!!!!!!!
19: Nem emlékszem!!!!!!!!! Az alkoholos abúzus miatt vannak dolgok amikre nem emlékszem...
"Spontán, ösztönös ismerkedések voltak. Odamentem ahhoz aki tetszik és kezdeményeztem. Pont ahogy kell csinálni."
Tehát, gyakorlatilag random nőket zaklattál és 0 szinten van a kommunikációs képességed.
Nem, pont NEM így kell ezt csinálni.
Egyébként akarsz választ vagy csak a szokásos esti rinya a benyomott felesek után?
"Pár éve mikor küldtél fotót magadról nekem meg csomó másik embernek mindenki megmondta, hogy jóképű vagy de te közölted hogy ezt nem vagy hajlandó elfogadni csúnya vagy és kész."
Ez mikor történt? Tömegesen nem mondták rám nők hogy jóképű vagyok...
Van hogy egy kettő azt mondja nem nézek ki rosszul, de az is ritka.
"Hát jó sokáig voltál akkor részeg, végig ittad az egyetemi évei? Amúgy kezdem azt hinni trollkodik valaki a nevedben. Ha nem akkor pedig egyre aggasztóbb, hogy mennyire el van borulva az agyad."
18 éves koromtól alkoholista vagyok. Időnként voltak szünetek, de nem sok.
Jelenleg is csak azért fékeztem le mert hazaköltöztem anyámékhoz és megígértem neki hogy nem részegeskedem itthon.
(ez 3 hónapja tart)
Én is láttam régebben rólad egy képet. Tök átlagosan nézel ki. Olyan átlagosan, hogy a kinézeteddel simán találhatnál nőt. Ezt férfiként mondom.
Egyébként meg... Alkoholista vagy, csak 3 hónapja nem. Mit vártál? Te összejönnél egy alkoholista nővel? Ha igen, akkor keress azt és ihattok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!