Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jut eszedbe először ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jut eszedbe először ha meghallod hogy egy pasi 30 éves és még sose volt barátnője?

Figyelt kérdés
Körülbelül 200 nőnél próbálkoztam az utóbbi bő évtizedben. Egyik se akart engem.
2021. márc. 9. 22:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
53%
2018 julius 20-án küldted a képet a vonatos lány kapcsán mert szerinted ő meg a barátnője csak szórakoztak veled mert csúnya vagy.
2021. márc. 9. 23:40
 32/34 anonim ***** válasza:
67%

Van ilyen barátom, de neki pszichés problémái vannak.

Igazából ha megfigyeled, nagyon sok ilyen ember azért képtelen kapcsolatokat teremteni, mert problémájuk van. A legtöbbnek tutti személyiség zavara van legalább.

2021. márc. 10. 00:03
 33/34 anonim ***** válasza:
60%
Elgondolkodnék hogy miért nem vagyok piacképes.
2021. márc. 10. 05:06
 34/34 anonim ***** válasza:
32%
Nekem az, hogy okos. Betterbachelor youtube csatornáját ajánlom. Hidd el, a legtöbb ferfit a kapcsolatok nők csak tönkreteszik. Fizikailag és lelkileg is. Örülj, hogy téged nem.
2021. márc. 10. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!