Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a szüzességüket 30 év felett vesztették el, vagy 30 felett lett először barátnőjük, leírnátok a történeteteket?
Igazából pár évvel fiatalabbak is írhatnak. Vagy ha ismerősötök sztorija, esetleg a párotok volt ilyen.
Legalább 3-4 ilyen kommentet olvastam az utóbbi időben csak itt gyakorin.
Leírnátok pár sorban a sztoritokat? Miért nem volt korábban, mi változott, milyen volt a partneretek, mi van azóta, stb.?
Nők és férfiak is írhatnak természetesen.
***A szavazáshoz kérdés:***
Ismertek olyan embert, aki kb. 30 éves koráig szűz volt?
Én ismerek 30+ éves szűz "férfit". Megrekedt olyan 14 éves szinten értelmileg, soha az életben nem lesz olyan "nő" aki megállna neki.
Hacsak nem valami aranyásó mert pénzük annyi van mint a szemét. :D
Csak a srác életképtelen, de látszólag jól elvan nő nélkül is.
A férjem 29 volt, amikor összejöttünk, velem csókolózott először. 😊 Tudtam és nem zavart, azóta sem érzem, hogy bármilyen problémát okozna ez köztünk. Ő ugyanúgy áll a kapcsolatokhoz, mint én: egy embert keresett mindig is, aki a társa lehet egy életen át. Nem akart fűvel-fával járni, sem szeretkezni.
Egyébként csodàlatos férj, fantasztikus apa és remek a szexuális életünk. Csak várt engem. 😊
27 évesen jöttem össze az első barátnőmmel. (azóta volt lánykérés, házasság, gyerek)
Nekem fontosabb volt a tanulás meg a munka addig. No meg muja is voltam, nem tudtam hogyan kellene ismerkedni.
A csaj kvázi az első szex környékén tudta meg, hogy tényleg szűz vagyok, addig ködösítettem.
Amit jól tettem, mert ha előtte tudta volna hogy szűz vagyok akkor selejtnek könyvel el és megszakítja a randikat.
(előtte 1-2 évvel vágtam le a bajuszomat és műtettem meg a szememet is, amik nem biztos hogy kizáró okok lettek volna de minimum nehezítő körülmények)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!