Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a szüzességüket 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a szüzességüket 30 év felett vesztették el, vagy 30 felett lett először barátnőjük, leírnátok a történeteteket?

Figyelt kérdés

Igazából pár évvel fiatalabbak is írhatnak. Vagy ha ismerősötök sztorija, esetleg a párotok volt ilyen.

Legalább 3-4 ilyen kommentet olvastam az utóbbi időben csak itt gyakorin.

Leírnátok pár sorban a sztoritokat? Miért nem volt korábban, mi változott, milyen volt a partneretek, mi van azóta, stb.?

Nők és férfiak is írhatnak természetesen.

***A szavazáshoz kérdés:***

Ismertek olyan embert, aki kb. 30 éves koráig szűz volt?

2020. szept. 7. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Apukám unokatesója ilyen. Ő már mindjárt a 60at tapossa és érdeklődött volna a nők iránt, de az anyja elmardosta őket, aztán olyan mintát mutatott neki, hogy a nők undorítóak, csak kihasználnák, neki ez meg nem kellett. Nagyon kedves ember és biztos vagyok benne, hogy sok nő megfordult anno utána, mert a képeken nagyon jóképű izmos ember volt, csak az anyja.. Eddig boldog volt, de most már kezd öreg lenni és beteg is így eléggé magányos. Minden karácsont nálunk tölt, hogy ekkor ne legyen egyedül. Nagyon sajnálom őt emiatt
2020. szept. 12. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem írom le.

Egyrészt túl jó a sztori ahhoz hogy itt lesüssem, másrészt ki sem férne, simán lehet belőle kerekíteni egy könyvet.

2020. szept. 12. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én magam is 30 felett vesztettem el. Hát, semmi extra nem volt benne.

Előtte ilyen kis szende csajokkal voltam, de azok nem sok mindent engedtek.

Aztán összejöttem egy nagyszájú vagánnyal, aki az ágyban is határozott volt. Így aztán megtörtént.

Nem mondtam neki se előtte, se utána, hogy nekem ő volt az első. Láttam/olvastam annyit a témáról, hogy tudtam, mit kell csinálni, és szerencsére voltam annyira feszült, hogy nem élveztem el azonnal. A merevedéssel sem volt gond, mert előtte már legalább egy hétig megtartóztattam magam.

Pár alkalommal még együtt voltunk, aztán vége lett, mert nem igazán egyezett a felfogásunk, a személyiségünk. Mondjuk azt az elején is sejtettem, hogy nem együtt öregszünk meg, de akkor úgy gondoltam, élni kell a lehetőséggel. Éltem. Jó volt mindkettőnknek. :)

2020. okt. 27. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Viszonzatlan szerelmek, "legyünk csak barátok" jellegű ismeretségek, férfias szakma, apró alvóváros, jellemzően magányos hobbik, stb. Ezek mind együtt egy olyan életet adtak amit bár élvezek és vannak női barátaim stb, de 30 felett is szűzen maradtam párkapcsolat nélkül. Továbbra is egyedülálló vagyok.
2020. nov. 28. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Ami lemaradt, hogy természetesen netes társkereséssel és hasonlókkal próbálkozom azért, nem adtam fel. Viszont ezek kudarcokat adnak amik meg a kedvemet veszik el egyre inkább az egész párkeresés témától.
2020. nov. 28. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
29 évesen adtam oda magam a páromnak. Ez 15 éve volt. Egyáltalán nem bánom, hogy így történt, sőt jobban jártam, mint akin 17 éves korára átment a fél város. Most már pár éve együtt is élünk. Se csók, se szeretkezés nem volt mással (neki viszont több kapcsolata is volt).
2021. márc. 24. 14:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfi szüzesség nincsen valójában, ez csak amolyan metafora .
2021. márc. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!