Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek egy olyan fiúról akinek 20 év felett lesz először barátnője?
Miért lenne szégyen? Te jó ég milyen beteg agyú emberek vannak.
A húsz év alattiak "párkapcsolata" amúgyis jórészt idétlenkedés, "melyiklyukbakelldugni", "ugyeettőlnemlehetekterhes", "részegenkavartabarátnőimmelabuliban" stb.
Nem baj ebben a korban. Még nem kértél el.
De azért elgondolkodtató egy idő után, ha 25 felé is semmi és azon túl. Ismerek olyat, akinek annyira nem is igénye a barátnő. Hát nekem az furcsa. 30 évesen majdnem tudtommal egy sem volt. Otthon is lakik. Akart volna elvileg, csak akik voltak nem is hozzá való volt korban az egyik ráadásul. Nem is értettem mit akart annyi évestől.
Ismerek én 22 éves srácot is, akinek azért nincs meg nem is akar állítása szerint, mert nem akar. Nem azért mert nem akar, hanem mert akkor meg kellene magát erőltetni... Nagyon félénk és úgy látom végső soron ezen ő nem is akar változtatni. Ráfogja, hogy csúnya stb. és azért nem is kell neki. Szerintem meg egyszerűen nem is akar magán változtatni mert eléggé kényelmes természet. Munkahelyen is ha lehet mellőzi a munkát, másra hagyja a nagyobb erőfeszítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!