Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autista (aspergeres) embernek szintén autista vagy neurotipikus pár való?
Két aspergeres esetén attól félek, lehúznák egymást. Mindkettőjüknek más a fejlesztendő terület és más az erősségük, de nem biztos, hogy van erejük a másikat támogatni annak fejlesztendő területe kapcsán.
Egy neurotipikus pedig nem biztos, hogy megérti az aspergeres rengeteg furcsaságát, nem várható el, hogy a fejlesztendő területeiben ő húzza őt fel, illetve az aspergeres is nehezebben alkalmazkodik talán a neurotipikushoz, mint egy másik aspergereshez.
4
Hol ismerkedtetek meg? Nagyon nehéz néha?
Tisztában vagyok azzal, hogy sokkal-sokkal több a furcsaságom, mint egy neurotipikusnak, viszont épp ugyanezek a dolgok számomra is furcsaságok ám, így... Összességében attól félek, hogy sokkal nehezebb lesz az alkalmazkodás, összecsiszolódás fázisa, mint két neurotipikus között.
Ha NT akkor nagyon türelmesnek kell lennie , és meg kell értenie mi a probléma, mik a tünetek , miért viselkedik / viszonyul furán a párja hozzà, és a vilàghoz
A2A esetèben állítólag jobban tudják elviselni egymàs rigojàit , ha érzelmileg egy szinten vannak, akkor akár még jobban is működhet mint egy nt talán , nem lesz felesleges èrtetlenkedès miatta , lehet nyomni mint két robot kb
Olyan pár való hozzá, aki akar vele pár lenni, meg fordítva. Ennél tovább nem érdemes kombinálni, mert ilyen esetben már ezt sem egyszerű elérni.
Feltételezhetően nem arról szól a dolog, hogy 37-en állnak sorban érted, és ki kéne választanod a megfelelőt.
Egy ideig nem kerestem párt élethelyzet miatt.
Nyáron viszont voltak ismerkedéseim, valahol részemről, valahol a másik fél részéről nem klappolt a dolog.
"Ennél tovább nem érdemes kombinálni, mert ilyen esetben már ezt sem egyszerű elérni."
Szomorú vagyok, hogy ennyire leírtok, nem erre számítottam a kérdés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!