Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér srácként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér srácként van esélyem boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Először is: nem egy topmodellt szeretnék hanem csak egy lányt aki viszont szeret.

Másodszor: egy velemszületett betegségemre kapok szteroidos kezelést ami során sajnos nem a vékonyabbak közé tartozom.

A kérdés részére térve pedig annyi, hogy esetleg tudtok tippeket adni hogy öltözködjek, hogy kezdeményezzek stb.?

(175cm magas vagyok)

2021. szept. 13. 07:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Az összes nő, aki hozzászólt ehhez a kérdéshez, azt írta le, hogy van esélye, persze, illetve hogy neki is bejön ez a típus normális keretek között. Erre idejöttök ti, nőgyűlölő incelek, a baromságotokkal, hogy legyen 20+ centis "farka", vagy BMW-je, hogy ezeket kompenzálja, meg sok pénze, hogy a barátnőjének a KOLLAGÉNT!!!! ÚRISTEN biztosítani tudja. Nem érzitek ezt problémásnak?
2021. szept. 13. 09:55
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

11.-nek.

De ez a Gyakori!!!

Itt mindenki hazudik, illetve azt írja, amit a kérdező hallani akar.

Állatos rovat. Valaki megkérdi, hogy mit csináljon a 15 éves kutyájával, ami rákos, és elütötte egy autó, és most lóg a bele?

Ha erre odaírod, hogy "Segítsd át..., hogy ne szenvedjen!", akkor kibannoltatnak!!!

De ha leírod, hogy "Vidd orvoshoz!" vagy "Nyugi még van remény!" akkor felpontoznak.

2021. szept. 13. 10:02
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

De te férfi vagy. Honnan tudod, hogy mi tetszik egy átlag nőnek? Ezt nem egy nőgyülölő incel fogja eldönteni, hanem mi, akik nőként idekommentelünk, mert mi ismerjük az ízlésünket.

Egyébként ha meg nem lenne esélye a kérdezőnek a súlya + magassága miatt, akkor senki másnak sem az országban. Tekintve, hogy a férfi átlagmagasság 175 centi körül van és kb. minden 3. ember elhízott itthon. Egyedül ti problémáztok ezen.

2021. szept. 13. 10:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kb 18 eves korom ota stabilan 100 kilo korul vagyok a 176 centimhez (najo, voltam 120 is), sose akadalyozta meg a csajozast. Oke, nem konnyitette meg, de hogy megakadalyozza arrol szo sem volt.

Azota max 2-3 honapos kihagyasok voltak baratnok/szereto kozott, es mivel mar meghazasodtam, gyerekeim vannak, igy remelem ez most mar nem is fog valtozni. :)

2021. szept. 13. 10:11
 15/23 anonim ***** válasza:
15%

171 vagyok, kicsit macis, sima gyári melós a környéken egész jónak számító fizetéssel, külsőleg nem a legszebb. Kutya nem áll szóba velem. Volt 2 öngyilkossági kisérletem, 8 hónapig voltam kómában, 6 évig jártam pszichológushoz. Adtak önbizalom erősítő tanácsokat, voltam csajozási tanácsadónál, meg minden f@$zom. Egy baj van, ezeket nem a mai nőkre szabták. Durva és kegyetlen visszautasítások, megalázó helyzetek, ki a külsőm miatt, ki az anyagi helyzetem miatt dobott vissza. A gusztustalan, izzadság szagú, bibircsókos, féllábú, púpos, dagadt zsírdisznók is visszautasítanak.

Nincs esély!

Szart sem ére az élet!

Hamarosan újra megpróbálom. Kiirtom magam ebből a nyomorból.

2021. szept. 13. 10:23
 16/23 anonim ***** válasza:
88%

Van. Bátyám erősen túlsúlyos, mégis egy kedves és szép nőt vett feleségül, ráadásul amikor összejöttek, a bátyám még csóró is volt.

Van velem egyidős ismerős is, aki szintén dagadt, középmagas, mégis gyönyörű barátnője van aki egyáltalán nem szemét, egy rendes, normális lány.

2021. szept. 13. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:
40%

13.

A nők többségének nem jönnek be a kövér férfiak függetlenül attól hogy ide ki mit ír. Persze ettől még találhat társat a kérdező.

2021. szept. 13. 11:58
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Az rendben van, hogy a túlsúlyos nőket rendszeresen sertéshez hasonlítjátok, de ha egy nő kultúráltan megmondja, hogy nem jön be neki egy túlsúlyos férfi, az felszínesseg. :)
2021. szept. 13. 13:37
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

18.

Inkább fordítva. :)

2021. szept. 13. 14:27
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

Persze hogy van

Nekem volt 150 kg-os barátom is. A személyisége fogott meg. Hidd el vannak még olyan lanyok akiknek nem a test meg a külső számít csak

2021. szept. 13. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!