Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő azért "pénzéhes" párválasztáskor, mert az ország maga ilyen, hogy nincs pénzük?
Ez a kép nagyjából elárulja az ország jelenlegi helyzetét. Sajnos a legtöbb nő fizetése a megélhetési költségek töredékét ha fedezi. Akkor jöttem rá erre, amikor haverom kiköltözött Ausztriába és voltam nála látogatóban. Na ott döbbenten tapasztaltam a nők részéről az anyagiasság teljes hiányát. Egyáltalán nem az alapján nézték a férfiakat, hogy ki mennyit keres, meg hogy kinek mije van. Ugyanis ott még minimálbérből is meglehet mindened, külön kényelmes lakhatás, autó, nyaralás, költőpénz. Itthon meg nem ez a helyzet.
Valójában azért tűnnek rendkívül pénzéhesnek a magyar nők, mert nekik nincsen, és tényleg szükségük van egy eltartóra/fél-eltartóra? Külföldi nőknek meg ugye az ország kedvező gazdasági helyzete miatt nincs szükségük semmi ilyesmire?
"a legtöbb nő egy férfi anyagi támogatása nélkü"
Inkább nézd meg a KSH nemek szerint átlagkeresetét. Akkor rájössz, hogy baromságokat írsz.
Ezt most kajak óvoda szinten kell magyarázni.
Egy nő mit tud adni pinát mit szeretne érte pénzt.
Te mit tudsz adni pénzt mit szeretnél érte kapni pinát.
És ezt most nem feltétlenül csak a Qrvákra értetem.
Egyébként 1 én is magamat tartom el és jó így kösz.
És 8. a volt főnököm dettó ilyen volt. De egy izzót nem tudott kicserélni sem megvásárolni. HA HA HA Diplomás nyelveket beszelő... köszi az E27-re meg azt se tudta hogy az mi.
Ennyit értek a Diplomátokkal. Wir schaffen das és társai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!