Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő azért "pénzéhes"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő azért "pénzéhes" párválasztáskor, mert az ország maga ilyen, hogy nincs pénzük?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép nagyjából elárulja az ország jelenlegi helyzetét. Sajnos a legtöbb nő fizetése a megélhetési költségek töredékét ha fedezi. Akkor jöttem rá erre, amikor haverom kiköltözött Ausztriába és voltam nála látogatóban. Na ott döbbenten tapasztaltam a nők részéről az anyagiasság teljes hiányát. Egyáltalán nem az alapján nézték a férfiakat, hogy ki mennyit keres, meg hogy kinek mije van. Ugyanis ott még minimálbérből is meglehet mindened, külön kényelmes lakhatás, autó, nyaralás, költőpénz. Itthon meg nem ez a helyzet.

Valójában azért tűnnek rendkívül pénzéhesnek a magyar nők, mert nekik nincsen, és tényleg szükségük van egy eltartóra/fél-eltartóra? Külföldi nőknek meg ugye az ország kedvező gazdasági helyzete miatt nincs szükségük semmi ilyesmire?

2021. szept. 11. 20:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%
Dugulj már el te szerencsétlen hülye gyerek. Nem minden nő tanár és nem minden nő csóró. Itt tuti te vagy a csóró és frusztrációdat vetíted ki minden nőre.
2021. szept. 11. 23:32
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
Hát kérdező, igencsak megkérdőjelezhetőek a logikai képességeid.
2021. szept. 11. 23:33
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy aludnának a csövesekkel, vannak jól kereső nők is. Középvezető, felsővezető beosztásban is pl. Orvosok, fogorvosok, meg még lehetne sorolni.
2021. szept. 11. 23:41
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

20

Mellettem nincs férfi, mégis saját lakásom van, (én vettem, senki nem tolta alám) autót is vettem, (azt sem tolta alám senki) nyilván nem nagy szám, újépites, másfélszoba, 38m², autó meg sima közéokategoriás, de nehogy már ez a "ccövesekkel aludnék" szint legyen bzdmeg!

19

Attol még, hogy sok ilyet ismersz, valamit tényleg k*rva szarul csinálnak, mert egy sima angolul tudó, IBM.es helpdesk kap netto 300-350et. Én a duppláját kérem meg, és meg is kapom bárhol!

3 nyelvismerettel 147 ezer? Trollgyanus....

2021. szept. 11. 23:42
 25/33 A kérdező kommentje:

Sok a lári-fári. De ha megnézzük a tényeket, Magyarországon a legtöbb nő egy férfi anyagi támogatása nélkül galambokat süthetne a csövesekkel, hogy legyen mit ennie. Ilyen bérekből amik vannak.

Nem azt mondtam, hogy MINDEN nő csóró, de a legtöbb az, főleg fiatalon. Ausztriában meg senki sem csóró, sőt mindenki jól él, mondom egy minimálbéres is bőven. Ezért lehet az, hogy ott nem pénzcentrikusok a nők, mert nekik is bőven van?

2021. szept. 12. 00:13
 26/33 anonim ***** válasza:
83%
Κeress rá online Holenyi Zitara ő pont egy ilyen nő. Ausztriaba ment jobb eletszinvonalért és ehhez keresett egy olyan ferfit aki ott lakik egy elit kornyeken.
2021. szept. 12. 00:17
 27/33 anonim ***** válasza:
74%
A legtöbb magyar csóró kivétel azokat akik beleszülettek a pénzbe mivel apuci jól tudott hasítani a privatizációs pitéből a 90 években. De ők maguk között élnek és ismerkednek szóval egy halandó férfi nem fog veluk össze kerülni.
2021. szept. 12. 00:19
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézzük a tényeket egyedül élve kilehet jönni nettó 250-280 ezres fizuból, tapasztalat, ennyit keresek. Lakáshitel, rezsi, kaja, ilyen-olyan szükséges dolgok és még marad is következő fizuig és nem csak pár ezer ft, na ha egy nő is megkeres ennyit és nem szórja a pénzt felesleges hülyeségekre, már is megúszta a csövesekkel való galamb sütést.
2021. szept. 12. 00:25
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A férjem programozó, én meg tanár vagyok. A szintén programozó barátai, munkatársai közül is sokaknak van tanár, tanítónő, óvónő, gyógytornász felesége. És érdekes, hogy egyikük sem panaszkodik, hogy milyen rossz nekik. Persze nyugodtan megteheti egy programozó is, hogy programozó nőt keres magának, de többnyire mégsem teszik. Ha az összes mérnök, programozó, stb. pasi hasonló végzettségű nőt keresne, mégtöbb pasi állna sorba ugyanazért a 10 % nőért. De mi van, ha az óvónő éppen szebb, kedvesebb, bájosabb, és ő kell?
2021. szept. 12. 03:10
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én mondhatni elég jól keresek, jut mindenre. Nekem azert fontos, hogy a pasi jol keressen, mert nem en szeretném eltartani, es mondjuk igy az igenyeink is egyeznek.
2021. szept. 12. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!