Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő azért "pénzéhes" párválasztáskor, mert az ország maga ilyen, hogy nincs pénzük?
Ez a kép nagyjából elárulja az ország jelenlegi helyzetét. Sajnos a legtöbb nő fizetése a megélhetési költségek töredékét ha fedezi. Akkor jöttem rá erre, amikor haverom kiköltözött Ausztriába és voltam nála látogatóban. Na ott döbbenten tapasztaltam a nők részéről az anyagiasság teljes hiányát. Egyáltalán nem az alapján nézték a férfiakat, hogy ki mennyit keres, meg hogy kinek mije van. Ugyanis ott még minimálbérből is meglehet mindened, külön kényelmes lakhatás, autó, nyaralás, költőpénz. Itthon meg nem ez a helyzet.
Valójában azért tűnnek rendkívül pénzéhesnek a magyar nők, mert nekik nincsen, és tényleg szükségük van egy eltartóra/fél-eltartóra? Külföldi nőknek meg ugye az ország kedvező gazdasági helyzete miatt nincs szükségük semmi ilyesmire?
9
Aki 3 nyelvismerettel 140 ezret keres, valamit nagyon szarul csinál!
Ennyiért egyébként nem kelnék fel! De még a triplájáért sem
"sajnos a legtöbb nő fizetése a megélhetési költségek töredékét ha fedezi. "
Hülye elméletek gyártása helyett inkább nézd meg az ezirányú statisztikát. Ha ez a nőkre igaz, akkor a férfiak jelentős részére is.
Ja, elég sok párt ismerek, ahol a nő jobban keres, sok esetben sokkal jobban.
A férfiak is nézik. A legtöbbjük nem viseli el, ha a nő többet keres náluk, így olyant nőt keresnek, aki kevesebbet.
És azáért, mert te egy csóró lúzer vagy, közel sem minden nő az. Megint egy agyatlan phasz, aki szerint a nők éhen halnának maguktól.
"Aki 3 nyelvismerettel 140 ezret keres, valamit nagyon szarul csinál!"
Én Budapesten is rengeteg ilyet ismerek. Akkor mi lehet Alsómacsalándon?
Továbbá nézzük a tényt, hogy az országban mindenhol nettó 122 ezer forintot keres 5 év egyetem után egy kezdő pedagógus aki általában nő nemű. Ahogy a képen is láthatod. És akkor már egy 27 éves nőről beszélünk, nem 17 évesről.
Minden nő mellett, ott kell legyen egy férfi, különben a csövesekkel aludnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!