Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnál esélyt egy olyan vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt egy olyan vékony testalkatú, 177 cm magas, 31 éves férfinek, akinek még soha nem volt barátnője? Vagy ennyi információból már el dőlt, hogy nem tudnál szerelmes lenni egy ilyen emberbe?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 10:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

magas vagyok, vékony és régebben mégvékonyabb voltam, mégsem vagyok szűz.

Szóval nem értem ezt a testképzavar dolgot.

2021. szept. 10. 11:45
 22/36 anonim ***** válasza:
50%
Gondolod, hogy bárki ilyen statisztikai adatok alapján keres párt, az meg le van szarva, hogy az illető szimpatikus-e, vonzó-e vagy sem. Aztak****rva!
2021. szept. 10. 11:56
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem érted. Az az egyetlen fontos információ, hogy eddig miért nem volt barátnője. Mivel valószínűleg több nőnél is próbálkozott, és eddig kivétel nélkül mindenkinél kizáróok volt. Ráadásul elsőre. Még csak arról se lehet szó, hogy pár randi alatt nem derül ki, csak mikor jobban megismerik.
2021. szept. 10. 15:33
 24/36 anonim ***** válasza:
Es? Nehogy azt hidd engem nem utasitanak el ilyenek miatt. Kit erdekel? Van olyan, aki ebbol nem csinal cirkuszt, na azt fogom en becsulni
2021. szept. 10. 16:04
 25/36 anonim ***** válasza:
47%
Van egy haverom, aki ennyi idős korában jött össze az első barátnőjével, azóta összeházasodtak és van két gyerekük. Mondjuk saját lakással budai elit környéken, menő kocsival, kiemelten fizetett diplomás szakmával rendelkezik. A nő meg hat évvel idősebb, elvált (legalább gyerektelen), egy érettségije van, és valami panelodút bérelt. Amúgy rendes, értelmes és nem is néz ki rosszul, bár a legjobb éveit már nyílván maga mögött hagyta. Szóval valamit valamiért!
2021. szept. 10. 16:38
 26/36 anonim ***** válasza:

Tehat a jomodu srac talalt egy onbizalomhianyos not, valason es egy sikertelen hazassag utan, aki rajta keresztul akarja nonek erezni magat....marhajo

Es most nem arrol van szo ki a diplomas, ki nem, mert diplomasnak is lehet rossz kapcsolata stb. Hanem, hogy a srac a hegyekben lakik, jo szakmat valasztott a csaj meg egy rossz hazassag utan fogta ki az aranyhalat

2021. szept. 10. 17:11
 27/36 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, egyáltalán a környezetedben vannak nők, lányok korban azért hozzád illők, nem középsulisok és mammerek.
2021. szept. 10. 20:29
 28/36 anonim ***** válasza:
Ha zárkózott vagy, nem kerested a társaságot, gyorsan telnek az évek.
2021. szept. 11. 19:21
 29/36 anonim ***** válasza:

Amúgy pár hölgy itt nehezen tudja elfogadni, de tényleg nem nehéz ennyi idősen is egyedülállónak maradni.

Én például kb. sosem kellettem a csajoknak. Néha vissza sem köszöntek. Gimiben nem voltam népszerű, gimin kívül pedig nem sikerült becsajoznom, pedig akkoriban még aktívabban ismerkednem.

Aztán elkezdtem egy "fiús" szakot (villamosmérnök), és alig találkoztam lányokkal, akikkel találkoztam, azok is foglaltak voltak. Aztán jött az életemben egy nehezebb időszak, a legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy ismerkedjek.

Végül elmentem pszichológushoz, nagyon sokat segített, fogytam, tavaly már el is jutottam (volna) oda, hogy úgymond készenálljak az ismerkedés nehézségeire, csak hát... korona. (Jó példa a járvány negatív hatásaira, hogy van olyan szaktársam, akivel most augusztusban találkoztam csak 2020 óta.)

Az internetes társkeresőkön nem volt semmi sikerem.

Azóta meg elkezdtem teljes munkaidőben dolgozni, szakdolgozatot írok, otthon ráadásul lakásfelújítás van, abban is besegítek, és már időm, illetve energiám nincs random beképzelt hercegnők után kajtatni.

Nem tudom, hogy mi lesz később, nyilván a lakásfelújítás, meg az egyetem sem tart örökké, de nagyon gyorsan eltelt az utolsó másfél-két év, és ebből kiindulva 10 év is simán eltelhet gyorsan úgy, hogy közben az embernek nem voltak különösebb élményei, párja, hiába nincs vele amúgy emberileg komolyabb probléma.

21F

2021. szept. 14. 10:01
 30/36 anonim ***** válasza:
azt nem tudják elfogadni, hogy bizony nem körülöttük forog a világ és mondjuk egy pasi ezért is lehet egyedül, mert nem őt választotta és nem akar mindnekit beengedni az életébe, hogy elmondhassa, van csajom.
2021. szept. 14. 11:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!