Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel kigyúrja magát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel kigyúrja magát, akkor többé már nem lesz incel?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert itt az oldalon mint valami csodaszerként írnak a gyúrásról. Különösen, ha drága ruhákkal van kombinálva.

Valóban olyan sorsfordító vagy ilyen esetben ez nem lenne elég?

2021. szept. 8. 22:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%
Dús hajra ott a Finasteride + minoxidil kombó. Ha hiányzik valamennyi, ki lehet pótolni transzplantációval.
2021. szept. 8. 23:25
 12/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
30%
Kérdező. Hogy valaki incel marad-e az elsősorban fejben dől el.
2021. szept. 8. 23:39
 13/26 anonim ***** válasza:
29%
13: Fejen inkább. A kérdés, hogy milyen az arcod.
2021. szept. 9. 00:07
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát ártani nem árt, legalább szerzel önbizalmat, egészségesebb is leszel stb.
2021. szept. 9. 00:13
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Volt az az incel srác pár éve, aki lövöldözött. Jó sportos teste volt, jó stílus, ügyes beszélőle. Mégis utálta a nőket, panaszkodott a teljes elutasítottságra - incel volt. Valahol máshol van a hiba, fejben.
2021. szept. 9. 00:26
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Ha ostoba vagy ,be is költözhetsz egy terembe, akkor is ostoba maradsz...
2021. szept. 9. 04:12
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem feltétlenül lesz jobb neki. Van ismerősöm aki izmos, legalább heti ötször edz, jó munkája van, okos, kedves, helyes, de annyira félénk és antiszoc hogy 27 évesen még nem volt barátnője. De igazából barátai se nagyon. Csak úgy elvan.
2021. szept. 9. 06:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Másoknál nem tudom hogy van, de nekem nem segített semmit. Jó ruháim is vannak amúgy, meg normális kocsim is van. Ugyanúgy nem érdekeltem a nőket, ugyanúgy levegőnek néztek. Mi velünk, incelekkel valami más baj van, én sem tudom hogy mi. Mondjuk nekem a fejem is ronda, lehet akinek a feje amúgy rendben van, annak segíthet. Egyébként ezt férfi szemmel, ésszel nehéz megitélni, mert a múltkor 3 nő áradozott a kollegámról a facebookon, hogy milyen jó pasi, aki kb 170 centi és olyan 65 kiló lehet, rossz fogakkal elöl, némelyik foga olyan fekete neki. Valami ksugárzás lehet, passz. Amúgy már nem is érdekel az egész.
2021. szept. 9. 06:55
 19/26 anonim ***** válasza:
60%
Ha ronda az arcod, vagy alacsony vagy, akkor gyúrhatsz akármennyit, észre sem fognak venni a nők. Az átlagos külsőn talán segíthet valamennyit.
2021. szept. 9. 07:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én: 10+ év "gyúrás", 0 randi. Ha csak emiatt csinálnád, hagyd.
2021. szept. 9. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!