Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a megoldás az incelek problémájára? Így válnak chad-dé?🤔
Az incelek körében elterjedt tévhit, hogy a nagy állú pasikat preferálják a nők. Ami nyilván hülyeség, nem ezen múlik a dolog.
De ha fenáll ez az ok, hogy nincs nőjük, akkor hogyhogy nem tört be még hozzájuk ez a szerkezet gondolata?
Vagy csak én találkoztam még itt a gyk-n a kis állkapcsos férfiak problémájával?
:)) kis allkapocs problema :)))))))
Szerintem inkabb kis agy problema van
Nincs olyan hogy kis állkapcsos pasi nem kedvelt a nők körében.
Vannak ronda pasik akik tudnak csajozni, válogatnak.
És vannak helyes pasik is, akiknek nem megy ez a műfaj. Nekik még úgy szerencséjük is, mert az ábrázatuk miatt közkedveltek, de ha a két előnytelen tulajdonság párosul, na az nem szerencsés.
"Chad állkapcsom már megvan, de nem érdekel senkit."
Mégis arra fogjátok hogy annak hiánya miatt nem kelletek a nőknek.
Kíváncsi volnék, hogy lehet edzni és növeszteni egy CSONTOT! 😂😂
Amúgy tök érdekes, hogy az állkapocs témát vehemensen tagadják a nők, de valahogy tíz nőből kilenc szerint egyértelmű, hogy ki számít jóképű hapsinak. Valahogy mégis tudjátok ti ösztönből, hogy mit szerettek, mégis letagadjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!