Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne az olyan emberekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az olyan emberekkel, akik minden kis szar problémájukra mástól várnak megoldást, ha nem lenne ez az oldal?

Figyelt kérdés

Egyedül "senki" nem képes megoldani semmit?! (ezt CSAK azokra értem akik ilyen kérdéseket tesznek fel->)

Egyfolytában ezt látom az oldalon, hogy tetszik 1 fiú/lány mit csináljak? Hát ne legyél beszari és kész.

Jobb lett attól valaha is valakinek hogy felrakta a kérdést és mindenki ugyan azt válaszolta rá? -> beszélgess vele ... v ilyesmi ... de a lényeg ugyan az. Ezt maguktól nem lehet kitalálni hogy nem kéne töketlennek lenni és máris simán mennek a dolgok?!

2011. máj. 13. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a választ sokan sejtik már előre,hiszen ők is érzik,tudják,hogy mi lenne a jó megoldás.De nincs elég önbizalmuk,így a válaszokból próbálnak megerősítést,magabiztosságot nyerni.Szerintem.Ez az ilyen tetszik nekem és mit tudnék csinálni-féle kérdésekre vonatkozott.22/F
2011. máj. 13. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Sokszor az is jó, ha meg tudja valaki osztani mással a problémáját. Nem is a válasz a fontos, hanem, hogy elmondhassa a baját. Ez szerintem normális. Persze nem a primitív, buta kérdésekre gondolok.
2011. máj. 13. 13:00
 3/9 Vree ***** válasza:

Ha figyelembe vezsed hogy ezeket a kérdéseket naponta felteszik, és valószínűleg egy se jön rá hogy már 1000X megválaszolták ezeket és az ő esete sem más, akkor nyilvánvaló hogy 1. ez olyan kérdés ami majd' mindenkit foglalkoztat, 2. aki ideír az inkább társas megerősítést vár.

Arra gondoltam minden topikba kellene rakni ilyen "sticky"-ket (állandóan a lap tetején lévő témákat), amik megválaszolják a 10 leggyakoribb kérdést a témában, ill. amikhez bárki hozzátehet. Akkor nem lenne ugyanaz a téma duplikálva minden nap.

2011. máj. 13. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:

igaza van minden válaszolónak de szerintem azért akkor is durva h mindenre interneten keresnek megoldást... vannak olyan kérdések amikről tényleg kínos barátokkal beszélni. de hogy ilyeneket ne tudjanak senkivel megbeszélni?!

sok ember inkább ül a gép előtt egész nap minthogy barátokkal legyen és velük beszélje meg a problémáit

aki meg lúzer és nincsenek barátai annak ott a családja nem igaz h többet ér nekik 5 ismeretlen válasza mint a szüleiké akik ismerik 'őt/őket'.

2011. máj. 13. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:

És mi lenne az olyan emberekkel akik mindenben megtalálják a problémát ? :) Akinek nem inge...

Amúgy van igazság abban is amit írsz, de szard le :D

Neked rosszabb lesz ? Nem. Na akkor ?:)

2011. máj. 13. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
igazad van. le is szarom. csak kíváncsi voltam, hogy csak engem idegesítenek-e az ilyen kérdések :)
2011. máj. 13. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
engem is idegesít. ha nem lenne ez az oldal, akkor lehet, hogy a barátait kérdezné meg (és legalább nem a neten élnék a fél életüket), vagy elbalf.szkodnák a dolgot, és nem lépnének.
2011. máj. 13. 16:21
 8/9 Vree ***** válasza:

Mit lúzerezed le akinek nincsenek barátai? :) Azt hiszed az minden embernek olyan könnyen megadatik?

Egyébként ha az oldal nem lenne, akkor is kezdenének valamit: vennék a női magazinokat az "50 biztos tippel" vagy keresnék az egyéb "tutibiztos" infóforrásokat (ha mást nem a múlt heti romantikus filmet). Akkor már jobb ha konkrétan felteszik valakinek a kérdést.

Okosabb tanácsát kikérni nem szégyen, más kérdés hogy ez nem biztos hogy egy okos oldal :) de nem mindenkinél adódik hogy éppen van valaki akivel meg tudja beszélni. Szülők tiniknél ugye többnyire kiesnek, barátnők/osztálytársak pedig éppolyan kevéssé tapasztaltak többnyire mint a kérdező és egyáltalán nem biztos hogy jó példa az ahogy ők csinálják.

2011. máj. 13. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:

ahhoz nem kell túl sok tapasztalat hogy rájöjjenek arra hogy ha valakivel ismerkedni szeretnének akkor az az első lépés hogy odamennek és megszólítják :)

lehet hogy én vagyok túl maradi... de valahogy sose paráztam azon annyit, hogy hogy mondjam ki azt hogy "szia"

2011. máj. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!