Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a megoldás az incelek problémájára? Így válnak chad-dé?🤔
#14 te pedofil vagy? A kpopra a tízéves kislányok gerjednek, annál idősebbeknél már ciki.
Nem vagyok egy rasszista típus, de azok az előadók iszonyatosan néznek ki, nem nevezném őket férfinak.
Attól hogy néhány incel az állkapocsra fogja a dolgokat, még nem az összes gondolja ezt.
Szerintem ez egy sokadlagos tényező a külsőnél, és a külső mellett mas tényezők is vannak.
Pedig incel vagyok én is
Még nem találkoztam egy incellel se aki erre fogná a dolgot.
Incel vagyok én is de ebben a kérdésben találkozok először ezzel a "problémával"
Ilyen probléma továbbra sincs. Legalább is én incelként sem találkoztam még egy valakivel se aki csak említette volna is ezt.
( *Fun fact: jelen voltam egy hatalmas világhírű gyógyszergyárnak abban a részlegében, ahol a laborokban hialuronsavat állítanak elő. De részleteket nem írhatok, mert titok. De megdöbbennétek ha kiderülne miből vonják ki😆 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!