Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugat-Európában mit jeleznek a csajok az orr-piercinggel? Azt, hogy nem végeztek felsőoktatást, vagy mit?
Mindenkin lehet látni manapság külföldön, aki úgymond egyszerű lélek. És elég gusztustalan is, de persze ez csak a saját véleményem, mint mérnök emberé.
Mit akarnak ezzel pontosan jelezni? Hogy ők a vagyontalan melósokkal is hajlandóak szóba állni? Mert, hogy kint ez a mérce. Mármint a lakhatási költség az töredéke a fizetésnek és nem is számít, sokkal inkább a végzettség és a szerepkör amit betöltesz egy cégnél.
Csak külföldön élők / éltek válaszaira vagyok kíváncsi, köszi
Jelenleg Olaszországban élek, de éltem már Dániában és Hollandiában is. A válasz roppant egyszerű: semmit. Nem jeleznek vele semmit, csupán egy számukra szépnek tartott kiegészítő, ennyi. Az jelez valamit, ha valaki farmert hord? Ugye, hogy nem.
Egyébként az orr piercinget viselő ismerőseim (akik között van férfi is) mind diplomásak, szóval teljesen értelmetlen a gondolatmeneted.
A legtöbb testékszer, ékszer, ruházat, hajviselet nem jelent semmit az ég világon, csak azt, hogy neki tetszik. Engem egyszer megállított egy nő, hogy leszbikus vagyok e, azért hordom a hüvelykujjamon a gyűrűm..
Páran próbálnak mindenféle mélyebb jelentést vinni az öltözködésbe, de ez nem nagyon megy nekik. Régen a fél fülbevaló a bal fülben jelentette, hogy az ember meleg.. persze..
Na szóval ne rágódj rajta, egyszerűen csak tetszik nekik. Én azt figyeltem meg, meg tudom tapasztalatból, hogy oda rakják a piercinget, ahol jól áll szerintük. Akinek középen van orrkarikája, annak az a rész kicsit jobban kiáll és el akarja rejteni. Akinek hosszabb az orra, az egy pöttyöt rakat oldalra, mert szerinte ott szép. Javít az arányokon.. Nekem a fül Pc tetszik, a láncos "bilincses" verzió, de sosem mernék berakatni, félnék, hogy egyszer akad be valamibe, kiszakítja a fülem.
Próbálj a megjelenésnek nem jelentőséget tulajdonítani, azért néznek ki úgy, mert tetszik nekik!
Tisztelt Mérnök Ember Úr!
Köszönöm, hogy tudatta velünk, hogy Önnek EGYETEMI DIPLOMÁJA van, méghozzá műszaki területen szerezte, nem ám valami humán büfé szakon. :)
Ettől függetlenül nekem az orr piercinggel nincs bajom, sőt még szexi is lehet, viszont azzal az orrkarika szerűséggel az a bajom, hogy olyan, mintha fika lógna ki az orrlyukából...
Úgy gondolom, a fiatalok divatból hordják, akár egyetemisták is, nem hiszem, hogy lenne bármilyen fizikai/szellemi munkás aspektusa.
Azért jelenthet is valamit, pl. sok embernek önértékelési zavarai vannak, nem tetszenek magunak és ilyen dolgoktól várják a megoldást.
Sokan divatból csinálják, mert XY haverjuknak is van, vagy akár többen "poénból" összefognak és csináltatnak maguknak.
Van aki meg csak úgy heccből vagy mert tényleg ez tetszik neki.
Van aki ettől akar különlegesebbnek tűnni, kilógni a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!