Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugat-Európában mit jeleznek a csajok az orr-piercinggel? Azt, hogy nem végeztek felsőoktatást, vagy mit?
Mindenkin lehet látni manapság külföldön, aki úgymond egyszerű lélek. És elég gusztustalan is, de persze ez csak a saját véleményem, mint mérnök emberé.
Mit akarnak ezzel pontosan jelezni? Hogy ők a vagyontalan melósokkal is hajlandóak szóba állni? Mert, hogy kint ez a mérce. Mármint a lakhatási költség az töredéke a fizetésnek és nem is számít, sokkal inkább a végzettség és a szerepkör amit betöltesz egy cégnél.
Csak külföldön élők / éltek válaszaira vagyok kíváncsi, köszi
Számomra sokkal nagyobb rejtélyek ezek a kérdések. Kikosaraztak, és így hisztizel? Vagy a sose használt himbilimbidet csapkodod rá, hogy jól megmondtad a véleményed egy arctalan névtelen oldalon, idegeneknek?
Azért van egyes embereknek ilyen olyan piercingjük, mert - mostfigyelj- tetszik nekik. Ennyi. Szívesen.
Ez milyen hülyeség?:D
3 barátnőmnek is van orr piercingje, mindhárom egyetemista (én is), lassan végzünk is. Igaz m.o-n
De mi az összefüggés?
Van akinek csak úgy tetszik és van akinek nem.
Nekem unokatesom Németországba mérnök és van orrkarikája. Nem értem az őszefüggést!? 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!