Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hónapja jelentkezett felsőok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja jelentkezett felsőoktatási képzésre és nem mondta el. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Most derült ki, hogy februárban jelentkezett egy felsőoktatási képzésre amit nem mondott el. Mikor megkérdeztem miért, azt mondta, nem akarta nagy dobra verni amíg nem biztos, hogy felveszik őt, mert nem akarta beleélni magát feleslegesen.

Baromi rosszul esett ez az egész, mert szerintem elég fontos dolog. Azt mondta csak a csoportvezetőjének mesélte el, aki több diplomás férfi, mert szerette volna ha büszke rá a főnöke, hogy tovább tanul.

2021. márc. 22. 14:41
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
67%

Te vagy a férfi, jól gondolom?

Nyugi, annyi az egész, hogy nem éri el a bizalmi szintje a kellő mértéket az esetedben...

2021. márc. 22. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, együtt élünk már. Minden nap találkozunk... és én vagyok a lány.
2021. márc. 22. 14:43
 3/10 Noren1989 ***** válasza:

Akkor ugyanez az álláspontom.

A terveiben szerepelsz hosszútávon?

2021. márc. 22. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen. És ezért rettentően fura, mert mindent megszokott osztani, azt is, ha csak az anyjáékhoz elugrik, vagy ha vesz magának pólót, ilyesmi. Nem számonkérem, magától mesél mindent.

Ezt azért hallgatta el, mert nem akarta beleélni magát amíg nem 100%, hogy felvették. De szerintem ez akkor sem normális kifogás.

2021. márc. 22. 14:48
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
91%

Mindegy, megtörtént...

Beszéljétek meg, legrosszabb esetben bocsánatot kér, hogy nem mondta el,

és továbbléptek...

2021. márc. 22. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
En se mondtam volna el mig nrm biztos hogy fel is vesznek.
2021. márc. 22. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem oszt meg veled egy ilyen dolgot akkor sajna lekakil teged.
2021. márc. 22. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy cikinek érezte volna előtted, ha nem veszik fel. (?)
2021. márc. 23. 01:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy honnan tudtad meg?
2021. márc. 23. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Együttélős kapcsolatban nekem ez marha fura. Főleg, ha más dolgokban ilyen közlékeny. Nem értem, mi akkora titok ezen? Ha nem sikerül most, akkor sem omlott össze a világ.
2021. márc. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!