Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Probléma, ha egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha egy felnőtt férfi nem vezet autót egészségügyi okból kifolyólag?

Figyelt kérdés
Párkeresés és későbbi családalapítás szempontjából megközelítve.
2021. szept. 1. 20:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ez összetettebb kérdés. Ha rosszul látsz nemcsak a jogsi hiánya a gond,vélhetőleg a munkavégzés,gyereknevelés,háztartási munka stb. Sajnos nekem is rossz a látásom,tudom,hogy mennyi hátrány származik ebből.
2021. szept. 2. 18:06
 22/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, én ezt cáfolnám. Semmit sem látok. 2 egyetemet végeztem, 2 nyelvvizsgát tettem le. Egy fejvadász cégnél dolgozom és háztartást vezetek. Ma ez már nem olyan, mint 20-30 éve, mikor tényleg nem volt semmi lehetőség a látássérültek számára.
2021. szept. 2. 18:08
 23/34 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. Vannak vak barátaim. Azt látom,hogy jobban boldogulnak az életben mint akik rosszul látnak,esetleg szemműtétek során van túl. Ilyen ismerőseim is vannak. A tanulmányaikban eljutottak egy szintre amíg jobban láttak. Később nem törvényszerű,hogy tudják hasznosítani a végzettségüket,állást alig találnak. Fokozatosan romló látásnál nehezebb megtanulni azt az életet amihez egy vak hozzászokott és kialakított élete során.
2021. szept. 2. 18:16
 24/34 anonim ***** válasza:

20

Számomra ez hihetetlen! Komolyan! Olyan segghulyek is megszerzik.... milyen mérnok vagy?

2021. szept. 2. 20:28
 25/34 anonim ***** válasza:

24 vagyok

Es mint irtam, mimdegy....gyereked nem lehet

2021. szept. 2. 20:28
 26/34 anonim ***** válasza:
24: Jó, hogy nem te mondod meg, kinek lehet gyereke :D
2021. szept. 2. 21:13
 27/34 A kérdező kommentje:
A gyerekkel kapcsolatos dolgod én sem értem igazán... már csak azért sem, mert mi van akkor, ha a nő vezet? Ettől függetlenül a férj még lehet jó a munkában vagy bármi másban és a gyerekivel ugyanúgy tud időt szakítani...
2021. szept. 2. 21:56
 28/34 anonim ***** válasza:

27

Értem! Es ki fog elmenni a gyerekért, ha én mondjuk nem tudok?

2021. szept. 2. 22:36
 29/34 A kérdező kommentje:
Létezik tömegközlekedés ill. az sem utolsó, ha az embernek vannak barátai.
2021. szept. 2. 23:00
 30/34 anonim ***** válasza:

29

Feltettél egy kérdést, kaptál válaszokat, mégis a sajàt igazadat bizonygatod.

Igenis gáz ha egy pasinak nincs jogsija.

Nem utolso ha az embernek vannsk barátai? Szoval más ugráljon veled? 😄

2021. szept. 3. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!