Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy felnőtt férfi nem vezet autót egészségügyi okból kifolyólag?
Figyelt kérdés
Párkeresés és későbbi családalapítás szempontjából megközelítve.2021. szept. 1. 20:33
21/34 anonim válasza:
Ez összetettebb kérdés. Ha rosszul látsz nemcsak a jogsi hiánya a gond,vélhetőleg a munkavégzés,gyereknevelés,háztartási munka stb. Sajnos nekem is rossz a látásom,tudom,hogy mennyi hátrány származik ebből.
22/34 anonim válasza:
Utolsó, én ezt cáfolnám. Semmit sem látok. 2 egyetemet végeztem, 2 nyelvvizsgát tettem le. Egy fejvadász cégnél dolgozom és háztartást vezetek. Ma ez már nem olyan, mint 20-30 éve, mikor tényleg nem volt semmi lehetőség a látássérültek számára.
23/34 anonim válasza:
21-es vagyok. Vannak vak barátaim. Azt látom,hogy jobban boldogulnak az életben mint akik rosszul látnak,esetleg szemműtétek során van túl. Ilyen ismerőseim is vannak. A tanulmányaikban eljutottak egy szintre amíg jobban láttak. Később nem törvényszerű,hogy tudják hasznosítani a végzettségüket,állást alig találnak. Fokozatosan romló látásnál nehezebb megtanulni azt az életet amihez egy vak hozzászokott és kialakított élete során.
24/34 anonim válasza:
20
Számomra ez hihetetlen! Komolyan! Olyan segghulyek is megszerzik.... milyen mérnok vagy?
25/34 anonim válasza:
24 vagyok
Es mint irtam, mimdegy....gyereked nem lehet
26/34 anonim válasza:
24: Jó, hogy nem te mondod meg, kinek lehet gyereke :D
27/34 A kérdező kommentje:
A gyerekkel kapcsolatos dolgod én sem értem igazán... már csak azért sem, mert mi van akkor, ha a nő vezet? Ettől függetlenül a férj még lehet jó a munkában vagy bármi másban és a gyerekivel ugyanúgy tud időt szakítani...
2021. szept. 2. 21:56
28/34 anonim válasza:
27
Értem! Es ki fog elmenni a gyerekért, ha én mondjuk nem tudok?
29/34 A kérdező kommentje:
Létezik tömegközlekedés ill. az sem utolsó, ha az embernek vannak barátai.
2021. szept. 2. 23:00
30/34 anonim válasza:
29
Feltettél egy kérdést, kaptál válaszokat, mégis a sajàt igazadat bizonygatod.
Igenis gáz ha egy pasinak nincs jogsija.
Nem utolso ha az embernek vannsk barátai? Szoval más ugráljon veled? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!