Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Probléma, ha egy felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha egy felnőtt férfi nem vezet autót egészségügyi okból kifolyólag?

Figyelt kérdés
Párkeresés és későbbi családalapítás szempontjából megközelítve.
2021. szept. 1. 20:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
17%
Nekem fontos! Én nem kezdenék ilyennel. Nagyon gáz szerintem! Az autó ma annyira alap, mint egy diploma
2021. szept. 1. 22:15
 12/34 anonim ***** válasza:
71%

11.-nek.

És mi neked a diploma és az autó? Elég egy Büfé - Ruhatár főiskolai papír, és egy 12 éves Opel kombi?

Vagy

Orvos-mérnök Ájtí doktori és BMW M8 cabrio?

2021. szept. 1. 22:38
 13/34 A kérdező kommentje:
Egészségügyi ok alatt gondolok pl. rossz látásra, vagy adott esetben ha csak nem látja át a közlekedést.
2021. szept. 1. 23:37
 14/34 anonim ***** válasza:
56%

12

Nyilván nem büfészakra gondololok!

Mérnök stb! Egy normális, csinos, szintén (nem büfeszakos) diplomás Nő, nem adja ennél lejjebb! Az autó a mai vilagban alap! Nem értelek! Csak ez a ket véglet van? Roncs VS BMW? Tökéletesen elég egy közepkategorias auto

2021. szept. 2. 10:44
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ez olyan kerdés, hogy "probléma, ha a Nő egeszsegugyi okokbol nem fogy le?"

- Nyilván sajnálod, de ettől még vonzalmat akkor sem fogsz erezni egy husis Nő iránt!

Autó kerdeskörrel ugyanígy!

Mit kezdjek egy ilyennel? Eleve nem lehetne később családunk, gyerekeink! Nekem kéne egyedül hurcolnom őket, számitani nem lehet rád!

2021. szept. 2. 10:50
 16/34 anonim ***** válasza:
28%

#13: Amennyiben ez örökletes, az már eleve kizáróok. A másik kizáróok, hogy mit tud így dolgozni? Nem várom el, hogy legyen diplomás, meg légiirányító, de azért sok hülye is kap jogosítványt és még vezetni is tud. Akinek ez már meghaladja a képességeit, az nagyon sok munkára sem lesz alkalmas.

Apróbb nehézség, hogy nincs jogsija se.

2021. szept. 2. 12:46
 17/34 anonim ***** válasza:
43%

."de azért sok hülye is kap jogosítványt és még vezetni is tud."

Helyesbítek: nem tud vezetni. Az ilyen idióták okozzák a legtöbb balesetet és nyírják ki az ártatlan közlekedőket. Az a baj, hogy a vezetéshez, mint minden máshoz kell (kellene) egy alap intelligencia és kultúra. Nálunk ez eléggé hiányzik, a sok idióta kap a segge alá egy autót és máris királynak, istennek érzi magát mindenki más meg persze hülye. Hülye a gyalogos, a biciklis, a busz a villamos stb. Csak ő tökéletes és különben is mi az már hogy őfelsége autósnak 2 percet kelljen állnia egy kereszteződésben...

Nekem nincs jogsim és szerintem nem is lehetne. Mentális problémák miatt nem merném bevállalni, hogy vezessek. Szerintem megtanulni sem tudnám a dolgot, rettegnék forgalomba vezetni az egész extrém stressz lenne számomra. Hiába vagyok évek óta mondhatni tünetmentes, nem kockáztatok ezzel inkább.

És igen emiatt hülyének, bénának gondolnak és nem bírják elfogadni a legtöbben hogy nincs jogsim, nem is nagyon akarok (vidéken élek).

2021. szept. 2. 15:31
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
17 senki nem gondol hulyenek bénanak! De ettől még ne csodálkozz, ha emiatt viszont elutasitanak! Lsd 15 ös hozzaszólás
2021. szept. 2. 15:42
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2021. szept. 2. 15:49
 20/34 anonim ***** válasza:
43%

16: Mérnök vagyok (tehát diplomás, szerintem "annyira" nem hülye), jogsim nincs, és valószínűleg nem is lesz (nem sikerült nagyon sokadjára nagyon

sok anyagi és idő ráfordítás ellenére sem). Ez egy érzék, mint a festészetben a jó kézügyesség. Nekem nincs. Nem értem, ez miért akkora "nagy valami hátrány"?

2021. szept. 2. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!