Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne összejönni valakivel úgymond "ha nincs ló, a szamár is megteszi" alapon, ha tudja az ember, hogy egy rendes kapcsolatra nincs esély?

Figyelt kérdés

#mindegy, csak legyen valaki
2021. aug. 28. 10:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem lehet azt az időt amit síránkozással töltenek az emberek, esetleg önfejlesztésre fordítani?
2021. aug. 28. 11:24
 12/40 anonim ***** válasza:
98%
A legnagyobb baj ezzel, hogy ha nem szereted, akkor hamar elmúlik az öröm, hogy lett valakid és erősödni kezd az érzés, hogy bár eltűnne az életedből.
2021. aug. 28. 11:25
 13/40 A kérdező kommentje:

10:

Hidd el, én is jobban örülnék egy őszinte, kölcsönös kapcsolaton, de ez van.

11:

Mi a szrt fejlesszek magamon? Legyek én is Izom Tibor?

2021. aug. 28. 11:35
 14/40 anonim ***** válasza:
91%
Hát hallod egy önző patkány vagy. A kommentjeid alapján pont magasról teszel rá hogy esik ez a másiknak és ez a "mi a sz**rt fejlesszek magamon" kijelentés ....hát...egyre biztosabb az hogy sose kezdenék veled ilyen negatívitással. Ezen kellene annyira fejlesztened Izom Tibor.
2021. aug. 28. 11:39
 15/40 anonim ***** válasza:
87%
#13 Nem kell izomtibornak lenni, de agyra azért gyúrhatnál. Ilyen stílussal meg a kutyának nem fogsz kelleni soha.
2021. aug. 28. 11:41
 16/40 A kérdező kommentje:
Tudok én kedvesebb lenni, csak már elegem van az állandó egyedüllétből. Nem akarok 70 évesen is egymagam lenni.
2021. aug. 28. 11:43
 17/40 anonim ***** válasza:
97%

nem, gusztustalan dolog.

a másik érzelmeivel játszol és mindkettőtökkel k..szol. Az tök jó, ha annyi életed sincs, hogy másokkal szórakozol, de nagyon alja dolog egy emberrel érzelmileg kiszúrni. Lehet pont TE fogod örökre hazavágni, vagy olyan szintre levinni, hogy terápiára kell majd mennie.

+ a karma visszafizeti az aljas húzásokat

2021. aug. 28. 11:59
 18/40 Noren1989 ***** válasza:
87%

Figyelj, én azt mondom, hogy csináld nyugodtan.

1, úgysem érdekel senki véleménye, csak pityeregni jöttél,

2, ha ennyire herótod van az egyedülléttől, bizonyosan naaaaagggyon régóta lehetsz egyedül,

3, anyád se szeret, ahogy érzem :D

4, a nőre úgyis végig úgy fogsz gondolni, mint B-lehetőségre, amit hamar megéreznek ám ;)

2021. aug. 28. 12:03
 19/40 A kérdező kommentje:

17:

A karma így is szopat, szóval mindegy lenne.

2021. aug. 28. 12:04
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon jól hangzik, hogy nem és szerintem hosszútávon nekem sem menne... De azt látom, hogy rengeteg kapcsolat ilyen. Persze, a másikban valami tetszik az egyénnek, de sokan nem azzal vagy olyan emberrel vannak kapcsolatban, akivel igazán lennének.
2021. aug. 28. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!