Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél úgy a kiszemelteddel, hogy ő a "ha nincs ló, jó a szamár is" elven jönne össze veled?
Én igen, de még így sincs párom ☹️
21 F
Nem, ennél úgy vélem több tartásom van, és nem tudnék őszintén boldog lenni mellette, tudva, hogy neki nem én voltam az első választottja.
20/L
Én ma már igen. Kitörölhetem a fenekem a büszkeséggel, ha csak olyanok számára lennék "ló", akik hidegen hagynak. Akkor inkább legyek "szamár" olyannak, akire vágyom. Kis boldogságmorzsa. Úgysem tartana sokáig. De legalább abban a rövid időben azzal lehetnék, akivel szeretnék is lenni.
A kölcsönösség nem mindenkinek adatik meg.
Nem, mert keresni fogja a lovat.
F
Nem. Ha egyértelmű, hogy ez a helyzet, akkor nem. Voltam nagyon szerelmes egy srácba, és azért löktem el magamtól, mert tudtam, hogy kibe volt korábban szerelmes és azt is tudtam, hogy soha nem lesz túl azon a lányon.
Sajnos nem mindig úgy kezdődik a kapcsolat, hogy közlik veled, hogy te vagy a szamár. Olyankor nagyon nehéz, mert az ember menet közben jön rá, de reménykedik, hogy talán rosszul érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!