Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak manapság megelégszenek a szamárral is?
Tudjátok ló helyett a szamár.
Manapság tényleg mindegy csak legyen valakijük? Vagy én látom rosszul?
Én ezt nem vettem eszre.
A szamaraknak nagyon kemény sors jut eleve. Pl le vannak kezelve, nincs nekik udvarolva, de ha adja magát akkor már meghúzzák azert, de aztán ki van d.bva, vagy hülyítve van ugyan(azaz tesznek bele energiát) de meg van csalva, stb.
Nem elégszenek meg vele.
2. A saját kvalitásaimmal tisztában vagyok.
Arra kennék kiváncsi hogy miért vonz egyre nagyobb tömeget az incel, mgtow, redpill, stb szekták, mert nekik kb bármi jó ahogy észrevettem.
Inkább a nők vannak így. De köztük is kevés.
Nőként mondom ezt, környezetemben tapasztalom.
Ha nincs jobb mint a szamár, az még mindig jobb a semminél. De kinek mi
Gondoljunk azért bele, hogy ha valaki nem talál lovat, akkor meg van szólva hogy szűz meghogy béna felszedni valakit, de ha meg a szamárral is megelelégszik, akkor meg az a baj...
Az a baj, hogy mindenki telivérnek hiszi magát, és minimum egy díjnyertes csatamént/kancát akar maga mellé. Két öszvér vagy két szamár meg élhetne egymással boldogan, de egymásnak se kellenek.
Aki szamár, az érje csak be a másik szamárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!