Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csalnak a férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak a férfiak az életkorukkal a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Az egyik 7, a másik 8 évvel fiatalabbnak írja be magát, mint a valós kora. Szomorú vagyok és csalódott. Én nő létemre mindig a valós koromat adtam meg... De most már fiatalítani fogom magam. :)))

2021. aug. 24. 23:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
61%

30: Egyértelműen a korral való csalás a nagyobb, mivel az egy adat, ami megváltoztathatatlan.

A smink esetében, egy épeszű férfi, ha meglát egy agyonsminkelt nőt, akkor biztosan tudhatja, hogy nem úgy néz ki a valóságban.

2021. aug. 25. 20:46
 32/38 A kérdező kommentje:

31

Igen. Ez a lényeg. Ne hazudjon az életkoráról! Ha 50, akkor írjon 50-et, stb.

7-8 évet letagadni? Gáz.

Ha történetesen feltesz egy 10 évvel ezelőtt készült képet, honnan tudom azt én előre? Sehogy. Az első randin pofára esek. Ha MEGKÉRDEM, hogy mikori a kép és azt mondja, hogy tegnapelőtti (holott 10 éve készült), akkor az is hazugság. Ha nem kérdezem meg, nem hazugság. Csak ferdítés.

2021. aug. 25. 22:37
 33/38 A kérdező kommentje:

29

Értem, amit mondasz, de ez az, amit én SOHA nem csináltam meg. Mindig smink, fodrászolás, szűrő nélküli képeket tettem fel. Az igaz, hogy tettem fel "régebbi" képet is, kőkeményen 1-2-3 évvel korábbit. Nagy cucc. Mikor nekem tényleg azt mondják, hogy 10 évet letagadhatok, stb. És nem azért mondják, mert hízelegni akarnak, hanem LÁTOM, hogy meglepődnek, amikor megmondom az életkorom. A múltkor egymás mellett álltunk a fiammal a rendelőben és közvetlen közelről egy másik várakozó beteg azt mondta, hogy "a férje...", röhögtünk is egy jót aztán.

2021. aug. 25. 22:41
 34/38 anonim ***** válasza:
55%
#30: Ha csalsz az életkoroddal. A sminket lemosod, meg nem mindig rakod fel. És azért kevesen kennek magukra fél kiló festéket. Mellesleg ha a ezeken a fotókon nem látod, hogy agyon van sminkelve, az a te hibád. Ennyi erővel csini ruhát se vegyél fel és előnyösebb pózba se vágd magad, hanem koszos ruhában, takarítás után fényképezd magad vagy edzés után.
2021. aug. 25. 22:55
 35/38 anonim ***** válasza:
#30 Azért a férfiak is szoktak ám csalni a kinézetükkel. A képenken baseball sapkában pózol, a randira meg egy kopaszodó negyvenesnek tűnő pali jön. Vagy 175cm helyett épp hogy megüti a 170-et. :D
2021. aug. 25. 23:33
 36/38 anonim ***** válasza:

A társkeresőkön mindenki a legjobb formáját akarja mutatni, férfiak és nők is. Így csalás mindkét oldalon van, viszont jelenleg (is) a férfiak csalnak kevesebbet. Talán ha a társkereső oldalak nem csak a profitot hajkurásznák és nem trükköznének ők is kevésbé ismert modellek képeivel létrehozott profilokkal, vagy ha bevezetnének egy olyan rendszert, amivel szűrni lehet a régi, filterezett, (fél)profi fotósok által készített képeket, akkor kevesebb lenne a csalás.

Jól írta itt valaki az autós kilométer visszatekerős dolgot. Ha a piacon szinte mindenki ezt csinálja, akkor neked is ezt kell tenned, ha versenyképes akarsz maradni. Hiába jobb állapotú a te 180 ezret futott autód, mint a többi, ami állítólag csak 100 ezret ment. Ha eleve kiesik a szűrőn, meg se jelenik a keresők többségénél, így nem tudnak róla meggyőződni, hogy ez lenne a jobb vétel.

2021. aug. 27. 09:01
 37/38 anonim válasza:

Próbáld ki !

Írd ki, hogy 46 éves vagy, 189 magas és 92 kiló.

Ki a fene fog így rádírni ?

2021. aug. 27. 19:29
 38/38 anonim ***** válasza:
A nők általában a gyerekekkel "csalnak". Vagy ki sem írják, hogy van nekik, vagy annyit írnak "van egyerekem", aztán kiderül, hogy három.
2021. aug. 28. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!