Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a férfiak az életkorukkal a társkeresőn?
30: Egyértelműen a korral való csalás a nagyobb, mivel az egy adat, ami megváltoztathatatlan.
A smink esetében, egy épeszű férfi, ha meglát egy agyonsminkelt nőt, akkor biztosan tudhatja, hogy nem úgy néz ki a valóságban.
31
Igen. Ez a lényeg. Ne hazudjon az életkoráról! Ha 50, akkor írjon 50-et, stb.
7-8 évet letagadni? Gáz.
Ha történetesen feltesz egy 10 évvel ezelőtt készült képet, honnan tudom azt én előre? Sehogy. Az első randin pofára esek. Ha MEGKÉRDEM, hogy mikori a kép és azt mondja, hogy tegnapelőtti (holott 10 éve készült), akkor az is hazugság. Ha nem kérdezem meg, nem hazugság. Csak ferdítés.
29
Értem, amit mondasz, de ez az, amit én SOHA nem csináltam meg. Mindig smink, fodrászolás, szűrő nélküli képeket tettem fel. Az igaz, hogy tettem fel "régebbi" képet is, kőkeményen 1-2-3 évvel korábbit. Nagy cucc. Mikor nekem tényleg azt mondják, hogy 10 évet letagadhatok, stb. És nem azért mondják, mert hízelegni akarnak, hanem LÁTOM, hogy meglepődnek, amikor megmondom az életkorom. A múltkor egymás mellett álltunk a fiammal a rendelőben és közvetlen közelről egy másik várakozó beteg azt mondta, hogy "a férje...", röhögtünk is egy jót aztán.
A társkeresőkön mindenki a legjobb formáját akarja mutatni, férfiak és nők is. Így csalás mindkét oldalon van, viszont jelenleg (is) a férfiak csalnak kevesebbet. Talán ha a társkereső oldalak nem csak a profitot hajkurásznák és nem trükköznének ők is kevésbé ismert modellek képeivel létrehozott profilokkal, vagy ha bevezetnének egy olyan rendszert, amivel szűrni lehet a régi, filterezett, (fél)profi fotósok által készített képeket, akkor kevesebb lenne a csalás.
Jól írta itt valaki az autós kilométer visszatekerős dolgot. Ha a piacon szinte mindenki ezt csinálja, akkor neked is ezt kell tenned, ha versenyképes akarsz maradni. Hiába jobb állapotú a te 180 ezret futott autód, mint a többi, ami állítólag csak 100 ezret ment. Ha eleve kiesik a szűrőn, meg se jelenik a keresők többségénél, így nem tudnak róla meggyőződni, hogy ez lenne a jobb vétel.
Próbáld ki !
Írd ki, hogy 46 éves vagy, 189 magas és 92 kiló.
Ki a fene fog így rádírni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!