Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a férfiak az életkorukkal a társkeresőn?
"Mert sok nő esélyt sem ad, ha elmúltál 30."
Talán 30 felett nem a 20 éveseket kéne hajtani.
Újabb példája, hogy azért nincs nőtök, mert a vén trottyok egyrészének is a nő csak a 30 alatti.
Társkeresőn vannak a legfurább dolgok és élmények.
Pasik: alkoholista, fogatlan, idegbeteg, nő verő, kis farkú, 50 éves és 35-nek írja magát ( az élet megviselt) szokták mondani.
Nők: igénytelen, 10 évvel fiatalabb képe van fönt, -30 kg-t letagad, azt írja magáról amilyen szeretne lenni.
Találkozáskor: hajléktalan az igénytelennel!
Már az ismerkedés is hazugsággal kezdődik, biztos jó kapcsolat lenne belőle 😁
Jó, csak tudjátok, magamból indulok ki (mert kiből indulnék ki?). Soha nem csaltam az életkorommal, de mással sem. Nem volt soha filter, szűrő, smink, sejtelmes fátyol az arcomon. Semmiről nem írtam be mást, mint ami az igazság. A dohányzást is beírtam.
Ez a pasi igaz, hogy lagymatagon, de mégis írogatott. Míg a többiek még ezt se... Na mindegy, lejöttem. Az a fb társkereső volt.
18
Akkor nem közös, ha ÉN nem csinálom, akikkel meg megismerkedtem és egyáltalán szóba jöttek, ŐK csinálták. Sajnálom, ezt nem lehet kicsavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!