Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a férfiak az életkorukkal a társkeresőn?
Nőknél muszáj fiatalitani mert nem latszik a koruk. A pasik lesznek csak amolyan trottyok :D
Madonna is ha beirná társkerin hogy sacc 60 éves, szegénynek csak nagytaták irnának :D
5
Hát ezen jót mosolyogtam:D
Hollywoody sztárok között nyugodtan végigmehetsz:D
Madonna meg ha beír 60-at, ha nem akkor se tűnik fiatalabbnak.. sőt:D
A sok vén fhasz meg azt gondolja, hogy a ronda fejét ha 30-nak hazudja, jobban vevők lesznek rá a fiatal lányok? Mert nem.
Írhat bárki bármit, mások szemében annyi idős lesz, amennyinek kinéz.
1.: Mert sok nő esélyt sem ad, ha elmúltál 30.
2.: Amiért SOK nő is hazudik a koráról, súlyáról, exeiről, meg főleg, hogy egy aranyásó K.
Valószínűleg azért hazudnak, mert társkeresőkön ugye be tudsz állítani preferenciákat, hogy milyen korúakkal szeretnél ismerkedni... és az ő korosztályukat nem keresik azok, akikkel szeretnének megismerkedni...
Engem pl. negyvenesként hatvanévesek akartak megismerni... én őket nem. Elég fiatalosnak tartom magam, egy ideig 55 volt nálam a beállított max. korhatár, de beszélgetve pár ötvenessel rájöttem, hogy abszolút nem az én világom... nem is vonzódom hozzájuk és semmi közös nincs bennünk. Nálam fiatalabbakkal még inkább meg szoktam találni a közös hangot - a barátaim is inkább harmincasok, mint negyvenesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!