Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a férfiak az életkorukkal a társkeresőn?
Csak a miheztartás miatt.
Azért nem olyan ritka az se, hogy fittebb formás képet raknak fel ők sem a közösségi oldalra. Mondjuk egy 2-3 évvel azelőttit. Amikor meg odakerül a sor mintha 2 másik ember lenne.
Nyilván mindenki a legelőnyösebb képeit teszi fel. Aki fotogénebb, az eleve jobban mutat a képeken, mint élőben, más meg fordítva.
Én szeretek természetes képekkel ismerkedni, de nem vagyok valami fotogén, nem is nagyon szeretem, ha fotóznak... eleve kevés képem van, olyan meg pláne, ami tetszik is... Élőben viszont nagyon sokan említik a "kisugárzásomat" és én inkább ezzel hatok férfiakra. Ez a fotókon annyira nem jön át, kivéve...
Évekkel ezelőtt egyszer elmentem egy profi fotózásra, nem volt vele különösebb célom, főleg magamnak készültek a képek, de ha már voltak, akkor párat feltettem közülük társkeresőre is (mellette volt több természetes kép is). Ezeken a képeken én is láttam azt a bizonyos kisugárzást, amit mások említettek velem kapcsolatban.
Akkoriban mindig félve mentem randikra, mert hát azért mégis beállított képek voltak, profi fodrásszal, sminkessel, stylisttal, retussal... minden ami kell. Na most ehhez képest akkor kaptam kivétel nélkül mindegyik randipartneremtől azt a visszajelzést, hogy élőben is azt tapasztalta, amit a képeken látott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!