Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam ezt a számomra kellemetlen dolgot a férfinak akivel randiztam?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, randiztunk, bejövönk egymásnak.

Neki sok nője volt. Nekem az exemen kívül soha nem volt más férfi. Fiatal voltam mikor megismertem, több mint 10 évig együtt voltunk. Nem csaltam meg. Mennyire szánalmas, hogy több mint 30 évesen, csak egy férfival volt szexuális kapcsolatom? El kellene mondanom, vagy mit csináljak?

2021. aug. 24. 13:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%

Amugy tok gaz, hogy egyre tobb no vaganykodik azzal, hogy orrba-szajba randizik, meg nincs harminc, de mar 50 pasival volt.

Szerintem ferfiben es noben is gaz ez a veszett eger uzemmod es eleg sok red flag-et mutat valakirol.

2021. aug. 24. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!