Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam ezt a számomra kellemetlen dolgot a férfinak akivel randiztam?
Ismerkedünk, randiztunk, bejövönk egymásnak.
Neki sok nője volt. Nekem az exemen kívül soha nem volt más férfi. Fiatal voltam mikor megismertem, több mint 10 évig együtt voltunk. Nem csaltam meg. Mennyire szánalmas, hogy több mint 30 évesen, csak egy férfival volt szexuális kapcsolatom? El kellene mondanom, vagy mit csináljak?
Mi ebben a kellemetlen?
Egyáltalán nem biztos, hogy tapasztaltabb nálad attól, hogy több emberrel volt. Valószínűleg többet szexeltél és lehet, hogy színesebben is, mint ő a több nővel együttvéve. Nem beszélve a párkapcsolati tapasztalatról..
szerintem ebben semmi gaz nincs, lehet meg imponalni is fog neki. egy tapasztalatlanabb ember is lehet jo az agyban es egy tapasztaltabb is lehet bena, figyelmetlen, nem csak ezen mulik a dolog.
‘bevallani’ kulon nem kell, esetleg ha szobajon az ilyesmi, elmondhatod neki, de ezt sem feltetlen muszaj az orrara kotni, le lehet rendezni annyival, hogy nem volt sok partnered es kesz. egyebkent meg ha ezt ‘gaznak’ tartja, akkor annyit is er, mehet a dolgara.
Nekem az ilyen típusú nőksokkal jobban bejönnek, mint akik azzal dicsekednek, hogy 20 férfival volt, de még 30 sincs.
Aki 20 alatt sem talált magának egy normálisat, az majd csak eléri a 100-at valahogy és ugyan úgy keres tovább.
A lényeg úgy is az, hogy az előző kapcsolatról a lehető legkevesebbet beszélj. Ha lehet ő se dicskedjen, mert a lényeg a mostani kapcsolatban van. Arra viszont figyelni kell, ha neki már nagyon sok volt, akkor nagy valószínűséggel nem te leszel az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!