A barátomnak eléggé kellemetlen szaga van elmondja neki?
Szoval van egy haverom akivel nagyon joban vagyok a srac eleg szegeny korulmenyek kozott el sokat segitek neki viszont ahanyszor elhivom fel orat kell szelloztetni a szobaban mert olyan budos van..
Nemtudom miotol nemhiszem h mosdatlan lenne vagy a laba de ellege zavaro
Nemtudom mit tegyek elmondjam neki de nem akarom megbántani vagy hogy mondjam meg neki?
Egyik haverommal szintén ez volt a helyzet, bár engem nem zavart egyáltalán, megszoktam és tudtam, hogy nem a higénia hiánya miatt van. Egyszer feljött a téma, és mondta, hogy ő is tudja és érzi, de nem tud neki mit csinálni.
Érdekes módon mostanában nem érzem, hogy "büdös" lenne, lehet, hogy változott az izzadtsága összetétele, vagy csak talált egy jó dezodort.
Ha van olyan jó a kapcsolatotok, szerintem nyugodtan hozd fel a dolgot, valószínűleg ő is tud róla.
Deakkor mit tegyek?
Szeretem ha eljon jo a hangulat beszelgetunk csak ez hazavagja az egeszet...
Ha valóban jóban vagytok akkor felhozhatod neki szerintem.
Én is felhoztam a legjobb barátnőmnek,hogy büdös. Múltkor pl nagyon büdös cigi szaga volt és meg is mondtam neki,hogy vagy jobban mossa ki a ruháit,meg többször mosson fogat vagy vmi mert nagyon büdi. Mondta,hogy jó,hogy szóltam,ő nem is érzi magán.Azóta nem annyira érzem.Bár tény,hogy a cigi szagot nem lehet eltüntetni teljesen és egy nem cigis megérzi.
Lábszag is lehet.Némelyik embernek eléggé büdös,ha izzadós,meg kínai cipő abba könnyen olyan szag lesz,hogy ihaj :D
Esetleg utalj rá,hogy jó az a cipő neked? mert olyan láb szag van vagy vmi.
De mondom ha jóban vagytok akkor mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!